2777
2789
عنوان

شیرینی پنجره ای

112 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیزم. میخوام شیرینی پنجره ای درست کنم بلد نیستم. دستور توی گوگل زیاد هست ولی یه دستوری میخوام که خودتون باهاش درست کرده باشید. چندیدن سال قبل درست کردم یادم نیست واینکه وقتی قالب رو زدم داخل مواد، از قالب جدا نشد. توی روغن داغ هم گذاشتم

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
خیلی بدم میادازاین شیرینی

ذائقس دیگه. حالا من فراوون دوست دارم و اینکه خیلی کم روش پودر قند بریزم

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیه این شیرینی..خیلی خوشمزس...

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شیرینی پنجره ای رو بیخیال بشو  به نظرم ارزش اینهمه سختی نداره

آخه خیلی خیلی دوست دارم. 😔😔

عزیزم 😁من خیلی تنبلم یه چیزی خراب شه بیخیالش میشم میرم از بیرون میخرمش

نه من بازم امتحان میکنم تا درست بشه. حالا هیچ دستوری ندارید

اینستاگرام ندارید؟ من هر دستوری بخوام انواع مختلفشو میزنم تو اینستا خیلی جوابه حتی با ویدیو میذارن

بزنید هشتک  شیرینی پنجره ای .اینجوری : #شیرینی_پنجره_ای

یا

شیرینی_پنجره# ای

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
اینستاگرام ندارید؟ من هر دستوری بخوام انواع مختلفشو میزنم تو اینستا خیلی جوابه حتی با ویدیو میذارن ...

نه اینستا ندارم.