2777
2789
عنوان

با توجه به شرایطم پیشنهادتون چیه

98 بازدید | 10 پست

اوضاع مالی واقعا اذیتمون میکنه میخام شوهرم رو راضی کنم برم سرکار بنظرتون چه کاری مناسبه چه کاری درآمدش بالاست خودم کارایی که مربوط به زیبایی باشه علاقه دارم مثل ارایشگری ناخن کاری ...

یه دختر بیست ماهه دارم که بشدت به من وابسته است و کسی رو ندارم بزارم پیشش بمونه همسرمم رو صبحونه حساس نیست ولی ظهرا ناهار میاد شبام ده به بعد میاد به خیاطی هم راضی نمیشه 

پیشنهادتون چیه 

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  

دیگه وقتی میری سرکار نهار و شام هم بین خانم و آقا تقسیم میشه 

به ناخن علاقه داری یا مهارت هم داری ؟ 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا خب با شرایطی که دادی نمیتونی کار کنی کههههه . بچه رو میخوای چکار کنی؟؟؟ ناخن کار ها خیلی اوضاع خوبی دارن ولی یه جورایی باید نقاشیت خوب باشه کراتین مو هم خوبه البته

دیگه وقتی میری سرکار نهار و شام هم بین خانم و آقا تقسیم میشه  به ناخن علاقه داری یا مهارت هم د ...

تاحالا کار نکردم نمیدونم مهارت دارم یا نه 

دیپلم ارایشکری دارم اما ده سالی میشه کار نکردم 

وااا خب با شرایطی که دادی نمیتونی کار کنی کههههه . بچه رو میخوای چکار کنی؟؟؟ ناخن کار ها خیلی اوضاع ...

میتونم یه مدت تو خونه کار کنم وضع مالیم بهتر شد سالن میزنم دخترمم بزرگتر میشه میذارمش مهدکودک

تاحالا کار نکردم نمیدونم مهارت دارم یا نه  دیپلم ارایشکری دارم اما ده سالی میشه کار نکردم&n ...

اها پس اول باید دوره ناخن ببینی. ولی کلا ارایشگری خوبه. کار خوب باشه مشتری همین حور میاد 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود