2777
2789

سلام دوستای گلم.من چند وقته این روتین استفاده میکنم و پوستم خیلی خیلی شفاف تر و روشن تر شده و کک و مکام خیلی کمرنگ تر..عکسشون میذارم ...چند وقت پیش یکم هیدروکینون زدم ک پوستم سوخت و لکه هاش بزرگتر شدن ولی هیچ وقت هیدروکینون نزنید ..ولی با کرم ترمیم کننده و میموزا و زینک اکساید و پماد آلفا اکی شده..حتی یه سوختگی و لک بود ک با اینهایی زدم جاش رفت نمیدونم اثر کدوم بوده دقیقا ولی عالی...کرمهای روشن کننده ک تو عکسه ویتامین سی و ضد لک آردن شبها, روشن کننده ام کیو,..ماسک طلا واقعا عالیه برای دونه های سرسیاه و بستن منافذ و یکم روشن کننده هست,صابون خوب نیست ولی گاهی صابون زردچوبه مکس میزنم ک عالیه,کرم دست هم مرطوب کننده کامان میزنم رنگ صورتی ک محشره..و ماسک ماست و نشاسته هفته ای دوبار...یه سیب زمینی رنده کنید ابش بگیرید یه نشاسته تهش میمونه بمالید صورت 15 دقیقه بعد بشورید صورت روشن میشه..,ماسک جلبک و ماسک خاک رسم عالیه...ضد آفتاب حتما حتما بزنید خیلی موثره..من ضدافتاب first touch گرفتم ک ژل کرم و خیلی سبک و زود جدب میشه عالیه اصلا هم جوش نمیزنید فوق العاده...((تقویت مژه سریتا هم محشره ,مژه ها بلند میکنههههه ,خیلی خوبه))..اون ابی هم آبرسان ام ام دی هست ک ژله و خوبه....راستی تونر ک روشن کننده و واسه منافذ و پوس چرب باشه فارابن عالیه...سوالی باشه درخدمتم🙃

تنهایی گرچه کشندس,واسه من خیلی عزیزه

من سریتا گرفتم چشام رو سوزند چطوری میزنی به چشمت نمیره

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سریتا گرفتم چشام رو سوزند چطوری میزنی به چشمت نمیره

سریتا نباید بزنی داخل چشم ک از بالای چشم بزن از رو مژه ها بزن اولش اروم بیار پایین ک یکم بخور ریشه ها..داخل چشم نزن اصلاواسه پایینم از نوک شروع کن یکمش بخوره  به ریشه

تبلیغ

نه والا😑😆😆عکس همش از رو تختم گرفتم ..گفتم شاید کسی بخواد .خودم تایم زیادیه دارم دنبال محصولات خوب میگردم ..البته اردینری خیلی عالیه ک گرونن..اینا قیمتش مناسب تره

خب اینهمه کرم گفتی آدم که نمیدونه مال کدومش بوده دقیق من پوستم جای جوش داره شفاف نیست نمیدونم‌چی بزن ...

پوست باید مدام بهش برسی ,مثل حمام و مسواکه اینکه یه ماه بزنی بعد ولش کنی باز همون میشه..اگه لکه هست متونی از سرم ویتامین  سی وروشن کننده ام کیو استفاده کنی ..اگه چاله کنارش ترمیم کننده بزن و میموزا و زینک اکساید.قیمتهاشونم گرون نیست..بستگی داره پوستت خشک باشه یا چرب ..ولی ضدافتاب همیشه بزن گلم عالیه

سلام عزیزم پوستت چربه یا خشک؟ میشه ترتیب استفادشونو بگی؟ هزینه اش چقد میشه حدودی؟

من پوستم چرب بود ولی جوش نمیزنم ولی چربیش واقعا زیاده...

ماسک طلا ک سه بار در هفته

سرم ضد لک و ویتامین سی ک شبا میزنم 

کرم. روشن کننده ام کیو هم صبح و شب. بعد شستن پوست میزنم

ضد افتاب  ک چند بار توی روز میزنم

و ترمیم کننده و میموزا و زینک هم بخاطر سوختگی میزدم و خیلی خوب جواب دادن

سیب زمینی ک هر وقت بخوای متیونی بعدش ابرسان بزن

بیشتر به تبلیغ میخوره   چه جوری باور کنم    

تبلیغ بود یکی دوتا به قول دوستمون نه این همه😄مثلا نشاسته چه تبلیغیه اخه یا سیب زمینی😬😀 تجربه خودم گلم.. سیب زمینی ولی خیلی خوبه

تبلیغ بود یکی دوتا به قول دوستمون نه این همه😄مثلا نشاسته چه تبلیغیه اخه یا سیب زمینی😬😀 تجربه خودم ...

آخه قشنگم نشاسته و سیب زمینی رو هم که اضافه نکنه دیگه همه باور نمیکنن اینجوری 50 ، 50 باور میکنن   

آخه قشنگم نشاسته و سیب زمینی رو هم که اضافه نکنه دیگه همه باور نمیکنن اینجوری 50 ، 50 باور میکنن &n ...

اگه دوست داشتی باور کن نخواستم خود دانی عزیزم🙂