یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یه بار سفارش داشتم بنده خدا پیک شون چندین ساعت منتظر من مونده بود منم خواب بودم صدای آیفون گوشی رو نشنیده بودم احتمالا بیارن شمام تماس بگیر ببینید چی میگن
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
بهش الان زنگ زدم گفت فردا میارن براتون دوباره. حالا نمیدونم بیاره یا نه
نگران نباشید میارن براتون روابط با مشتری و پیگیری شون خیلی خوب وبالاست
میگم نمیدونی چرا سفارشم نرسیده قرار بوده دیروز برسه ولی هنوز تو مرحله ی پردازش شده است. یعنی هنوز حت ...
مطمئن اید که ثبت کردین آدرس و اینا اوکیه همرو ثبت کردین