2777
2789
نه کلا ی رفتارای عجیب داره .بهشم که میگم عوض شدی بدتر ناراحت میشه میگه من شب و روز کار میکنم تو چرا ...

متاسفانه هر چی بیشتر حساس بشی بدتر میشن چون راهتون دوره راهکاری نمیتونم بدم ولی اکانت دگ داشتن خیلی ممکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال کن ک چرا دیر سین میکنه اگ جواب قاطعانه داد و قانع شدی خوبه اگ ن هعی منو من میکرد و جواب درست حس ...

میگم کار داری ؟ میگه نه

میگم چی میکنی میگه هیچ

کلا هیچ جوره نمیشه فقط کاش زودتر بیاد که من گوشیشو یجور چک کنم

متاسفانه هر چی بیشتر حساس بشی بدتر میشن چون راهتون دوره راهکاری نمیتونم بدم ولی اکانت دگ داشتن خیلی ...

😔😔واقعا انقد حالم بده دارم دیوونه میشم کاریم ازم برنمیاد

خیلی همو دوسداریما ولی حس میکنم سر و گوشش میحنبه

سیم کارت هاشو دارم با اونا نداره . فک میکنم از این اکانت هایی که میفروشن و مجازی عه داره

چرا اینطوری فکرمیکنی شاید کار براش پیش میاد ی چیز دیگه

زود قضاوت نکن وقتی مطمئن نیستی خودتم حرص نده اروم 

ازش سوال کن بگو دلیل دیر جواب دادنت چیه

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

چون دوری بهت پیشنهاد میکنم وقتی دارین تلفنی صحبت میکنین خونسرد و ارام ازش سوال کنی که دلیل این دیر سین کردنت چیه ببین چی میگه سرسری جواب میده یا قانع کندده ج میده اخرشم دیدی ناراحت شد خواستی جمش کنی بگو من شکاک نیستم من زنتم روت غیرت دارم حس دارم واسم مهمی که بهت توجه میکنم وگرنه شکاک بودم هرکی از تو کوچه رد میشد میرفتم به اونام گیر میدادم از این حرفا بزن خلاصه گوشاشو.... کن

چرا اینطوری فکرمیکنی شاید کار براش پیش میاد ی چیز دیگه زود قضاوت نکن وقتی مطمئن نیستی خودتم حرص نده ...

انقدر شکاکم که اگ ارومم بپرسم اون عصبی میشه:((((  چن رپز پیش هم از خیانت دوستش بهم گفت من ازون به بعد بدتر شدم

انقدر شکاکم که اگ ارومم بپرسم اون عصبی میشه:((((  چن رپز پیش هم از خیانت دوستش بهم گفت من ازون ...

انشاءاللع که اشتباه میکنی نگران نباش بد ب دلت راه نده 

ب نظرم باهاش حرف بزنی بهتره

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
😔😔واقعا انقد حالم بده دارم دیوونه میشم کاریم ازم برنمیاد خیلی همو دوسداریما ولی حس میکنم سر و گوش ...

یه چیز بگم شوخرم اوایل زندگیم خودشو واسم میکشت یعنی اونقد دوسم داشت ولی به طرز وحشتناکی ادم شکاکی بودم و دعوا را مینداحتم و این شد بعد مدتی سرد شد واسه همینه میگم اروم و خونسرد بپرس جوری که بعدش بتونی جمش کنی

یه چیز بگم شوخرم اوایل زندگیم خودشو واسم میکشت یعنی اونقد دوسم داشت ولی به طرز وحشتناکی ادم شکاکی بو ...

راستش منم ی مدت اوایل خیلییی بهش اعتماد داشتم خیلی زیاد ولی یبار تو گوشیش چت با یه دخترو دیدم که حالا چیز خیلی خاصی هم نبود ولی خب دلیل حرف زدنشو بهم گفت 

من بعد ازون خیلییی شکاک شدم خیلی زیاد 

ی سری انقد شک کردم ک پاشدم کار اشتباهی کردم و زنگ زدم به دختره 

بعدش انقدر عصبی شد که من تا حالا چیکار کردم که اینجوری رفتار میکنی باعث میشی ازت زده شم و این حرفا

ولی بخدا دست من نی انقد حالم بد میشه و گریه میکنم