2777
2789

و طلاق گرفته بود 

میرفتید دنبالش؟؟ یا منتظر اون بودید 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت نمیرفتم دنبالش

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بله

چرا؟؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

همسایه ما اقاهه فوت کرد

خانومش دخترشو وقتی نوزاد بود ول کرد پیش مادر شوهرش و رفت ازدواج کرد الان دختره حتی نمیدونه مادرش چه شکلیه ولی بهش گفتن که مادرت رفته اونم یاد نمیکنه

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

نمیدونم چون تو  اون شرایط نیستم که بخوام نظر بدم ولی الان از مادرم ناراحتم به خاطر فرق گذاشتن بین بچه هاش و دلم نمی‌خواد زیاد باهاش در ارتباط باشم 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

من میرفتم دنبالش تا فقط از دیدگاه اون هم داستان رو بشنوم، چون احتمال میدادم اطرافیانم همه واقعیت رو نمیگم و یه درصد احتمال میدادم مادرم اونقد دلسنگ نبوده و شاید اونم داستانی برا تعریف کردن داره

همسایه ما اقاهه فوت کردخانومش دخترشو وقتی نوزاد بود ول کرد پیش مادر شوهرش و رفت ازدواج کرد الان دختر ...

مث قضیه منه 

ماهم‌تو یه شهریم ولی نخواسته ببینه منو 

بسته به شرایط 

من تو جایگاهش نیستم و امیدوارم به حقِ حضرت زهرا ،خدا هیچ مادر و فرزندی رو در این شرایط قرار نده.

اگه کسی هست به حق امام رضا ،دل مادر و فرزند رو بهم ننرم کنه.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

من میرفتم دنبالش تا فقط از دیدگاه اون هم داستان رو بشنوم، چون احتمال میدادم اطرافیانم همه واقعیت رو ...

چرا نباید اون برا توضیح بیاد 

ینی نمیخواد دیگ 

یبار پسم زده تو بچگی الانم میترسم برم بگه ماذا فاذا

بسته به شرایط من تو جایگاهش نیستم و امیدوارم به حقِ حضرت زهرا ،خدا هیچ مادر و فرزندی رو در این شرایط ...

الهی آمین 

اتفاقا امشب داشتم فک میکروم نذر و نیاز کنم تا خدا این قضیه رو برام حل کنه 

نه برا ازدواج و کار و پول