2777
2789

نری پیش دعانویسا من خیلی رفتم نتیجه ندیدم بدترم شدم خخ

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميشناختي كارش چجوريه؟ يا همينجوري رفتي؟

مثلا معروف بود اما اصلا نتیجه ندیدممم دیگه الان بیخیالش شدمم

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
به منم گفتن بختت بستن  اخه هرچی فکر می کنم بدی نکردم در حق کسی که بره بختم ببنده  هیچ وق ...

اگه ادمه مطمئن بهت گفته يني درست گفته

ببين اخه من هيچ كم و كسري ندارم بخدا از همه تو فاميل سرترم طبق گفته خودشون

ولي ي ادم حسابي تاحالا طرفم نيومده

كارير قديمي بوده ام😜

به منم همینو می گفتن، کلی پول دادم دریغ از یه ذره تاثیر، 

از وقتی که دارم سوره بقره میخونم، دارم به چشم میام ، حتی امروز یه خانمی بهم یه موردی معرفی کرد، 

درحال که قبلش انگار ادم ها منو نمی دیدن، 

هر روز بقره بخون یا گوش بده، 

خوندش بیشتر تاثیر داره

بری پیش دعا نویس، جن وارد زندگیت میکنن و تو خواب شروع به اذیت کردنت می کنن،  اصلا نرو،  ...

بخت منو اخه بطرز خيلي تابلويي بستن

باشه بده ادرسشو🥲

كارير قديمي بوده ام😜