2777
2789
عنوان

دعوا کردم حالمم خوب نیست بیاین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم قبول دارم وابسته نبودم خیلی احساساتی برخورد کردم متاسفانه اونم بخاطر مشکلات روحی که دوران پریو ...

در هر صورت وقتی یه رابطه عاطفی درون خودت ایجاد میکنی باید هر لحظه منتظر این اتفاقا باشی، رابطه شما دو طرفه نبود و تعهدی از سمت هیچکدومتون وجود نداشت

به چشم همکار نگاه کن نه بیشتر

چون تو با مایی نباشد هیچ غم!🌱
17

بچه ای پس 😬😬😬

نری دیگ مغازه مرد ی چیزی هاا 

بمون پیش خانوادت تو خونه کلا با مرد جماعت نباش 

ببین اگ با مرد جماعت همنشین یا هم کلام شدی اینده خودتو نابود میکنی برو سراغ درس و کتاب ایندتو بساز به بهترین نحو و شکل 

شاید یکی توی زندگیش باشه. چرا همچین کردی؟ اونکه نمیدونه دوسش داری

چیزی نکردم که فقط خیلی حرف میزد بهش گفتم نه باهام حرف بزن نه شوخی کن بهشم نگفتم پیامو دیدم 

خب دیگه نروووو چه کاریه عزیزم  مگ حالا چیشده   اگه میخوای اینده ات ارامش داشته باشی پس ...

مگه اینا چجور ادمایی هستن که نریم؟ چطور دل بکنیم و دوباره ازاد بشیم و رنگ آرامش رو ببینیم😳😳

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
دیگه نمیرم 🤦🏼‍♀️ 

بهتر به هیچ عنوان نرو 

ولا من ۱۷ سالم بود کلاس یازدهم بودم اصلا کلش تو خونه بودم کاری به کار کسی نداشتم اینقدر پسر خوشتیپ و خوشکل و پولدار خواستن اینور و اونور بهم شماره بدن پس من باید گول ظاهرشون رو میخوردم بهشون شماره میدادم نه والا اینجوری نبودم چون خوشم از مردهد نمی امد 

اونوقت تو  چند بار رفتی مغازه این پسره درگیرش شدی 😬😬😬😬

دیگ نری  ها 

چی چجوری؟ چجوری احتمال میداد؟ مگه تعهدی از سمت اقا بوده که باکسی نباشه؟؟  وقتی رابطشون دو طرف ...

خوب پس علاقه یطرفه که پیش میاد چیه

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
مجبور بودی با یه نامحرم نزدیک بشی که حالا انقد ادیت بشی؟ این ادما همزمان باچند نفر هستن دلتو خوش نکن

نزدیک نبودم من کارمو انجام میدم  دلمم بهش خوش نبود ولی نمیدونم با دیدن پیام دوست دخترش بهم ریختم