2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسی تو نی نی سایت براتون خیلی عجیب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4561 بازدید | 143 پست
همش دنبال این بودم که از شرایط کشورای دیگه گفته باشین و منم بفهمم اونجاها چی میگذره😂

دقیقا مثل من 😅

منم همه ی تاپیک های استارتر پارمیدا و مامان سامیناو شهرزاد که خارج از کشور هستن رو خوندم خیلی علاقه دارم که بدونم سبک زندگیاشون چه جوریه

وخیلی دوست دارم بدونم که چجور با همسرا‌شون آشنا شدن 

راستی استارتر از طرف من گل پسرت  لیونل رو ببوس 

یه بار عکسش رو گذاشته بودی خیلییییی زیبا بود من عاشق رنگ چشماش و موهاش شدم 

راستی همسرتونم بور هستن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مثل من 😅 منم همه ی تاپیک های استارتر پارمیدا و مامان سامیناو شهرزاد که خارج از کشور هستن رو ...

کاش استارتر عکسشونو دوباره بزاره

من خییییلی دلم میخواد خود استارتر رو ببینم 

قشنگ مثل ی علامت سواله تو ذهنم. دلم میخواد بدونم کسی که ان روحیه شاد رو داره چ شکلیه🤭 

دقیقا مثل من 😅 منم همه ی تاپیک های استارتر پارمیدا و مامان سامیناو شهرزاد که خارج از کشور هستن رو ...

عزیزم❤️ اره همسرم روشنه پسرم به ایشون رفته

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

وای گارفیلد جون نمیدووی چقدر خوشحال شدم که تاپیکتو دیدم، کجا بودی تو دختر؟  من قبلا همیشه دنبالت میکردم، بعد یهویی نیومدی، یکی گفت تو همون روزایی که هواپیما اوکراینی منفجر شد تو ایران بودی و دو  از جونت نکنه تو اون هواپیما بودی که دیگه اصلا نیومدی سایت،  خدارو‌شکر که سالمید عزیزم، انشاالله همیشه سالم باشی در کنار همسر و پسر گلت و عزیزانت ❤️🥰

لطفا برای واقعی شدن تیکرم دعا کنید، سپاسگزارم🙏
اینو خودم خیلی دوستش داشتم قبل از این امضای الانم بود منتها تذکر دادن و مجبور شدم پاک کنم🤦🏼‍♀️

عزیزم این دل نوشته ها از خودتونه؟ شعرم میگین؟ من که دوتاشو اینجا دوستمون ازشما گذاشتن خیلی خوشم اومد چقدر حستون رو دوست دارم🌹

عزیزم این دل نوشته ها از خودتونه؟ شعرم میگین؟ من که دوتاشو اینجا دوستمون ازشما گذاشتن خیلی خوشم اومد ...

مرسی عزیزدلم نظر لطفته😍💙

نه قشنگم اینا رو صرفا از سرچ گوگل درمیارم

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....