2777
2789
عنوان

چی کار کنم؟؟

123 بازدید | 21 پست

سلام بچم نوجوانه و خودش نگفته ولی من فهمیدم عاشق دختر دختر خالم شده و دختر خوبیه واقعا مامانش مهربون و متین و با حجاب و دخترش هم مثل خودش ولی باباش یکم اهل تجملات و خیلی فیس و افاده ای و خیلی اهل عشق و حاله و هر دوتاشون هم بانکین و پولدار . وضع مالی من و شوهرم هم خوبه و هر دوتامون کارمندیم و خونه ویلایی داریم و سه تا ماشین داریم و خودم و شوهرم مذهبی هستیم ولی شوهرم تو فامیل به همه نیش و کنایه میزنه و همه ازش بیزارند و از اول کرونا تا حالا مهمونی نرفتیم به خاطر وسواسی و زیاد شوهر دخترخالم ازش خوشش نمیاد و من دلم برای بچم میسوزه چون خود دختره هم دلبسته شده ولی میترسم باباش قبول نکنه و فک کنه بچم اخلاقش مثل باباشه . تروخدا کمکم کنید فکر و خیال دست از سرم بر نمیداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرتون شغل داره؟ بر چه اساسی دختر خانوم رو دوست داره؟

راستش رشته مهندسی عمران و الان ماهیانه ۴ میلیون حقوق میگیره از یه مغازه تعمیر موبایل ولی خب الان نمیخوام براش زن بگیرم . فک کنم عاشق متانت و مهربونی و آروم بودن شده و خیلیم بهم میان و من خودم دلم میخواست عروسم بشه

بله یه خونه باباش به نامش زده  و داره درسش رو ادامه میده ولی گفتم الان نمیخوام براش زن بگیرم بر ...

شما از الان فکر بعدا نکنید انقدر روحیات و علایق پسرتون عوض بشه تا چند سال اینده که حد نداره . 

اگر نجربه داشت یا خودش چیزی بدست اورده بود میگفتم برو واسش نامزدش کن اما ایشون معلوم اصلا تجربه نداره فعلا هیچی به روش نیار از سر خودش میپره 

شما از الان فکر بعدا نکنید انقدر روحیات و علایق پسرتون عوض بشه تا چند سال اینده که حد نداره .  ...

اخه هر شب هی اسمش رو رو تخته وایت برد مینویسه و نقاشی دختره رو با قلم رو کاغد میکشه و میزاره زیر تختش 

اخه هر شب هی اسمش رو رو تخته وایت برد مینویسه و نقاشی دختره رو با قلم رو کاغد میکشه و میزاره زیر تخت ...

عشق نوجوونیه از سرش میپره 

اگرم واقعا دختر خانم بخواد پس صبوری میکنه واسش تلاش میکنه نگران نباشید ‌ چندسال دیگه هم وقت هست بزارید پسرتون یکم بره تو اجتماع شاید معیارش اصلا عوض شد ایشون هنوز شخصیتش شکل نگرفته