2777
2789
عنوان

چی کار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 21 پست
راستش رشته مهندسی عمران و الان ماهیانه ۴ میلیون حقوق میگیره از یه مغازه تعمیر موبایل ولی خب الان نمی ...

مهم ترین معیار ها برای ازدواج قبل از پول و خانواده ی طرف دو چیزه :

1. به سن عقلی مناسب رسیده باشن ، سن شناسنامه ای و پاکی و متانت و این چیزا نشانه ی سن عقلی فرد نیست. ( خیلی ها به سن عقلی مناسب برای ازدواج نمیرسن و ازدواج میکنن و بچه دار میشن .. نمونه و نتیجه اش هم که در نی نی سایت به کرات دیده میشه : رفتار های غیر عقلانی یا بچه گانه )

2. هر دو طرف واقعا همو بخوان و عاشق هم باشن ( عشقی که جنبه زندگی تا اخر عمر رو همراه داشته باشه و نه عشق زودگذر )

می تونید شرایط رو جوری فراهم کنید که بیشتر باهم در ارتباط باشن تا با رفتار ها و اخلاقیات هم آشنا بشن. ( من روانشناسی میخونم و با توجه به جلسه های خانواده درمانی و زوج درمانی ای که دیدم بهتون میگم که بیشتر افراد خودشون رو تا 12 ماه اولیه رابطه خوب نشون میدن و حتی سعی میکنن نقص هاشون رو بپوشونن )

با پسرتون صحبت کنید اگر واقعا عاشق این دختر خانوم هستن و قصد دارن باهاشون ازدواج کنن که شما یا خود آقا پسرتون به دختر خانوم بگید (البته اگه نگفتن و در جریان نیستن که پسرتون دوستشون داره)

اگر هم گفتن از قبل که شما هم نظر دختر خانوم رو بپرسید و جویا بشید و باهاش مثل دختر خودتون صحبت کنید و بگید که آیا ایشون هم به دید ازدواج به این رابطه نگاه میکنه و ایا راضیه؟ ایا عشقش جوری هست که بخواد تا اخر عمر با پسرتون باشه؟ اگر بین حرفهاشون خیلی مکث کردن یا حالتی داشتن که توی رودروایستی بودن یا هر چیزی ، درنهایت اگر خواستید به پدر یا مادرشون بگید و منتظر جواب باشید.

نگران عاشق شدن نباشید .. ادم در طول زندگیش همیشه یک بار عشق رو تجربه نمیکنه و عشق میتونه مراحل مختلف و شدات مختلفی داشته باشه. به عنوان کسی که قبلا چنین موردی رو به شخصه تجربه کردم و خانواده ام جلوی رابطه رو گرفتن ( هر چند به شیوه ی نادرستی این کارو کردن ) و الان با کسی هستم که واقعا عشق رو تازه باهاش میفهمم و میگم اون چیزی که قبلا با اون اقا پسر تجربه کردم اصلا عشق نبوده میگم بهتون که باید جدیت رابطه توی هر دو طرف باشه و هدف برای هر دو طرف رهایی از خانواده و یا تفکرات و ذهنیات متکبرانه و خودخواهانه نباشه.

امیدوارم که هر جور که صلاحه عمل کنید و پسرتون همیشه خوشبخت باشند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم خواهرم . ولی من الان نگرانیم از سر رضایت شوهرم و شوهر دخترخالمه

پسرتون و همسر آینده ایشون هیچ ارتباطی به زندگی شما ندارن و اونها زندگی خودشونو دارن. اون دو تا هستن که باید از هم خوششون بیاد.

اگر حس تنفر یا احساس بدی که بین همسر و شوهر دخترخاله تون هست خیلی زیاده فکر میکنم اول باید کاری کرد که رابطه بین اونها بهتر بشه.

پسرتون و همسر آینده ایشون هیچ ارتباطی به زندگی شما ندارن و اونها زندگی خودشونو دارن. اون دو تا هستن ...

راستش حس تنفری رو نشون نمیدن ولی قشنگ معلومه که از هم دوری میکنن . ولی ممنون از حرفات واقعا ارومترم کرد

مهم ترین معیار ها برای ازدواج قبل از پول و خانواده ی طرف دو چیزه : 1. به سن عقلی مناسب رسیده باشن ، ...

از نکته هاتون خیلی خیلی ممنونم واقعا نیاز به این مشاوره دقیق داشتم که چیکار کنم . الان تونستم یکم امیدواری و اعتماد به نفس به خودم بدم . امیرم یه روز برات جبران کنم