مهم ترین معیار ها برای ازدواج قبل از پول و خانواده ی طرف دو چیزه :
1. به سن عقلی مناسب رسیده باشن ، سن شناسنامه ای و پاکی و متانت و این چیزا نشانه ی سن عقلی فرد نیست. ( خیلی ها به سن عقلی مناسب برای ازدواج نمیرسن و ازدواج میکنن و بچه دار میشن .. نمونه و نتیجه اش هم که در نی نی سایت به کرات دیده میشه : رفتار های غیر عقلانی یا بچه گانه )
2. هر دو طرف واقعا همو بخوان و عاشق هم باشن ( عشقی که جنبه زندگی تا اخر عمر رو همراه داشته باشه و نه عشق زودگذر )
می تونید شرایط رو جوری فراهم کنید که بیشتر باهم در ارتباط باشن تا با رفتار ها و اخلاقیات هم آشنا بشن. ( من روانشناسی میخونم و با توجه به جلسه های خانواده درمانی و زوج درمانی ای که دیدم بهتون میگم که بیشتر افراد خودشون رو تا 12 ماه اولیه رابطه خوب نشون میدن و حتی سعی میکنن نقص هاشون رو بپوشونن )
با پسرتون صحبت کنید اگر واقعا عاشق این دختر خانوم هستن و قصد دارن باهاشون ازدواج کنن که شما یا خود آقا پسرتون به دختر خانوم بگید (البته اگه نگفتن و در جریان نیستن که پسرتون دوستشون داره)
اگر هم گفتن از قبل که شما هم نظر دختر خانوم رو بپرسید و جویا بشید و باهاش مثل دختر خودتون صحبت کنید و بگید که آیا ایشون هم به دید ازدواج به این رابطه نگاه میکنه و ایا راضیه؟ ایا عشقش جوری هست که بخواد تا اخر عمر با پسرتون باشه؟ اگر بین حرفهاشون خیلی مکث کردن یا حالتی داشتن که توی رودروایستی بودن یا هر چیزی ، درنهایت اگر خواستید به پدر یا مادرشون بگید و منتظر جواب باشید.
نگران عاشق شدن نباشید .. ادم در طول زندگیش همیشه یک بار عشق رو تجربه نمیکنه و عشق میتونه مراحل مختلف و شدات مختلفی داشته باشه. به عنوان کسی که قبلا چنین موردی رو به شخصه تجربه کردم و خانواده ام جلوی رابطه رو گرفتن ( هر چند به شیوه ی نادرستی این کارو کردن ) و الان با کسی هستم که واقعا عشق رو تازه باهاش میفهمم و میگم اون چیزی که قبلا با اون اقا پسر تجربه کردم اصلا عشق نبوده میگم بهتون که باید جدیت رابطه توی هر دو طرف باشه و هدف برای هر دو طرف رهایی از خانواده و یا تفکرات و ذهنیات متکبرانه و خودخواهانه نباشه.
امیدوارم که هر جور که صلاحه عمل کنید و پسرتون همیشه خوشبخت باشند.