2821
2789

با پسری داخل محیط کار آشنا شدم و برای ازدواج پیشنهاد داد که آشنا بشیم... از لحاظ شغلی و تحصیلات و خانواده و قیافه و مالی عالیه اما از لحاظ اخلاقی و رفتاری متاسفانه نه ... یه سری حرفاشو میگم خواهرانه قضاوت کنین

چند روزی بود که اون شروع کننده بود و باهام تماس میگرفت و پشت تلفن مثلا میگفت من جذاب‌ترین پسر فلان شهرم... چشم قشنگم بهترین دانشگاه کشور درس خوندم خیلی از دخترا آرزوشونه بجای تو بودن الان تو دیگه چی میخوای؟؟ یا بهم میگفت من دل تو رو بردم حالا تو میتونی منو اسیر خودت کنی؟ گفتمش مگه برعکس شده کار دنیا؟ الان تو از کجا اینقد مطمئنی که دل منو بردی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد بهم میگفت تو واسه اینکه دل من بدست بیاری باید یه روز تماس بگیری بهم بگی بیا بریم رستوران شام مهمون من، باید خرج کنی و یا حتی میگفت ماهیانه ۲۰۰ الی ۳۰۰ تومن واسم واریز کن من سلیقه ام خوبه واست لباس اینا بگیرم

اول گفته بود تفریحی مشروب میخورم که بهش گفتم من خوشم نمیاد اصلاااا گفت باشه بخاطرت میزارم کنار اما الان نه تنها خودش نزاشته کنار بلکه گفت تو هم باید بخوری و گفتم اصلااا نمیخورم. برگشت بهم گفت طرز فکرت قدیمیه اینجوری اگه با یه نفر دیگه هم ازدواج کنی بهت خیانت میکنه چون پایه کاراش نیستی منم گفتم با کسی ازدواج میکنم که افکارش مثل خودم باشه

دو روز پیش زنگ زد گفت همش من تماس میگیرم دیگه بهت زنگ نمیزنما منم حقیقتش ازش دلسرد شدم چون به نظرم چنین آدمی برای زندگیم مناسب نمیدونم اصلااااا. ولی بازم دیروز بهش زنگ زدم گوشی رو جواب داد دو دقیقه حرف زد گفت تو راه خونه ام بعد بهت زنگ میزنم و از دیروز تا الان خبری ازش نشد

به نظرتون چنین آدمی قابل تحمله واسه زندگی؟ رفتار درست باهاش چیه؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز