2777
2789
عنوان

گوشی جدید شوهرمو گم کردم 😵

584 بازدید | 18 پست

از ی استان دیگه اومدیم ختم مادرشوهرمه و اینکه گویا گوشی رو گذاشته تو کیف من که از قضا زیپش خراب بوده بی در و پیکره اول اومدیم خونه پدرشوهرم و بعد رفتیم خونه بابای من یهو یادم اومد و الان نیس دزد هم نداریم وسایلام هم خونه بابامه گفتم نگاه کردن نیس دلشوره گرفتم ی ذکری چیزی معرفی کنید 🥴🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا پیدا شه واقعا زور داره😕

در قضاوت و داوری در مورد دیگران                                  عامه مردم ، بی آنکه مزدی بگیرند                                     اضافه کاری میکنند...!👋                                                 اسم 🌛آیسان🌜 رو خیلی میدوستم☹                               اصلا اسمم آیسانه حرفم نباشه😁 👩‍🦯 

ان شالله پیدا بشه 

یه کاربری این نوشته بود تازه خودشم از نی نی سایت یاد گرفته😄

دعارو ک خوندم حلقم یهو ظاهرشد بخدا😂😍😍
تو نی نی سایت پرسیدم حلقم گم شده کمک کنید یه خانومی گفت سوره انشراح فک کنم سهمرتبه بخون اب شده باشه پیدا میشه

نذر حاج آقا سوزنی سه تا فاتحه بکنید دوتا شو نکه دارید رد خور نداره من خودمم که گم بکنم با این روش پیدا میشم گوشواره و ساعت که چیزی نیست

خواهر من سرویس طلا توی گم کرد.باید شروع کنی به نیت پیدا شدن گمشده ت برای مادر حضرت موسی فاتحه بخونی. با این ایمان که خدا موسی رو به مادرش برگردوند طلاهای تو که چیزی نیست. باورمون نمیشد ولی

اللهم یا رادَّ شمسَ حُبَّ علی بن ابی طالب علی علیه السلام

ما فاتحه میخونیم به روح ام البنین

سوره والعادیات، ضحی، مزمل،

: مرحوم کفعمی می گوید : برای پیدا کردن اشیاء گم شده این دو بیت را تکرار کند : نادِ عَلیاً مَظهَرَالعَجائِب تَجِدهُ عَوَناً لَکَ فِی النَوّائِب کُلَّ هَمٍ وَغَمًّ سَیَنجَلی بِوَلایَتِکَ یاعَلِیُّ یاعَلِیُّ یاعَلِیُّ منبع : جنة الامان ص 183

سوره مبارکه ضحی را هفت بار با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند و بعد از آن بگوید : یَا مَظْهَرَ الْعَجَائِبِ‏ یَا مُرادَ کُلِّ غائِبٍ یَا جَامِعَ‏ الشَّتَاتِ‏ یَا مَنْ‏ مَقَالِیدُ الْأُمُورِ طُرّاً بِیَدِه رُدَّ عَلَیَ‏ ضایِعی وَ اجْمَعْ‏ عَلَىَّ شِتاتی فَإِنَّهُ‏ لَا جَامِعَ‏ إِلَّا أَنْتَ‏ منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 210

عزیزم آیه ی 8 سوره ی طارق رو بخون تاحالا نشده یه چیزی تو خونه باشه بخونمش پیداش نکنم (إنّه على رجعه لقادر)

از عارف فرزانه آیت الله بهجت (ره) سئوال شد :

برای یافتن چیز دزدیده شده ویا گم شده چه باید کرد؟

ایشان فرموده بودند برای یافتن هر چه که گم شده ویا دزدیده شده اگر چه انسان باشد این ذکر را بسیار بخوانید

تازمانی که یافته شود:
اصبحت فی امان الله ،امسیت فی جوار الل

این اخری رو خودم انجام دادم💕💕

ای بابا

سوره نصر رو بخون معجزه میکنه

من همیشه بعد خوندنش وسایل گم شدمو پیدا میکنم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾

چون يارى خدا و پيروزى فرا رسد (۱)

وَرَأَيْتَ النَّاسَ يَدْخُلُونَ فِي دِينِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿۲﴾

و ببينى كه مردم دسته‏ دسته در دين خدا درآيند (۲)

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ كَانَ تَوَّابًا ﴿۳﴾

پس به ستايش پروردگارت نيايشگر باش و از او آمرزش خواه كه وى همواره توبه‏ پذير است (۳)

فکر کنم بعضی فامیل ها این کارها رو میکنند

ولی خداروشکر تو فامیل اینطور نیست 

البته ما نهایت تا فامیل مثلا پسرعمو و عمه و ... مامان بابامون دعوت میکنیم 

احتمالا تو عروسی که فامیل خیلی دور هم دعوت دارن اینطور 

یا محله ای ها 

تو عقد ما وقتی فامیل خودشون  بودن

گوشی خواهرهمسرم گم میشه 

نمیدونی چکار کردااا 

نشسته بود زمین پاهاش می کوبید زمین

حتی تا وقتی فامیل های ما اومدن در همین وضعیت بود 

خدا روشکر فامیل ما داشتن از تهران می اومدن دیر رسیدن 

دختر همسایه مون هم میرن برا عقد زن داداشش یه روستایی بوده 

اونجا گوشی دختر همسایه مون رو میدزدن 

میره کلانتری میگه 

انگار میترسن

میان تو کیسه مشکی میندازن جلو در یا جوب جلوی در خونه پدری زنداداش اش

شما هم همین کار کن  کلانتری همون جا برو  و به همه اعلام کن که رفتیم  حتی اگه نر ...

اصن نمیدونم این دو روز کی اونجا بوده بعدم اینجا روستاست کلانتری نداره که تو ختم زشته معلوم نی افتاده یا کسی دزدیده نمیشه همینجوری کاری کرد