دوساله ازدواج کردم شوهرم اصلا رفیق باز نیست. شاید توی این دوسال سه چهار بار دوستاشو دیدیم و همیشه هم منو با خودش میبره و تنهام نمیذاره هیچ موقع. حالا قراره دوستاشو دعوت کنه خونمون ( دونفرن و مجرد هستن) قراره اونا با دوست دختراشون بیان😶
من یکم خوشم نمیاد ولی دارم سعی میکنم این یه بارو به دل شوهرم راه بیام. بنظرتون حق دارم یا مشکل دارم؟ 😅
خب چ اشکالی داره شاید اونام قصدشون ازدواج باشه یا اصلا نباشه واسه شما چ فرقی میکنه نسبت دوست شوهرتون با پارتنرش چیه ولی اگه کلا با اصل دعوت دوستاش مشکل داری داستان چیز دیگه ست منکه کلامیگم رفت و امد فقط فامیل درجه یک ادم بقیه ش دورش خط قرمز دوست واسه بیرون حریم خونه وزندگیت باید باشه حالا چ واسه زن چ دوست مرد فرقی نمیکنه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اگر شما پیش دوست ای همسرت حجاب داری ولی دوست دخترهای اونا ندارن ، با توجه به اینکه مشخصه حساس هستی ، به نظرم بعدا ممکنه ناراحت بشی و با همسرت به مشکل بخوری بابت تفاوتتون و پوشش یا خیلی چیزای دیگه.... اگر نه با پوشش و رفتار دوست دختراشون مشکلی نداری که هیچی، همه چی اوکیه
پوشش همه شبیه همیم تقریبا و من کاری به پوشش بقیه ندارم اما خوشم نمیاد باهمسرم راحت باشن
پس سعی کن ارتباط رو قطع کنی ،چون اینجوری اگه ادامه پیدا کنه ،این فقط تویی که اذیت میشی و با همسرت احتمالا سر این موضوع بحث میکنی.... سری که درد نمیکنه رو نمی بندن