2821
2789
عنوان

دوستای شوهرم 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 25 پست

خب چ اشکالی داره شاید اونام قصدشون ازدواج باشه یا اصلا نباشه واسه شما چ فرقی میکنه نسبت دوست شوهرتون با پارتنرش چیه ولی اگه کلا با اصل دعوت دوستاش مشکل داری داستان چیز دیگه ست منکه کلامیگم رفت و امد فقط فامیل درجه یک ادم بقیه ش دورش خط قرمز دوست واسه بیرون حریم خونه وزندگیت باید باشه حالا چ واسه زن چ دوست مرد فرقی نمیکنه 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

😐 شوهرت دوستاشو همراه با دوست دختراش دعوت کرده ؟!

اونا هرجا برن با دوست دختراشون میرن

بدون اونا جایی نمیرن. ما رو هم دعوت کردن چندین بار

همسرم دوستاشو دعوت کرده ولی خب اونام میان باهاشون دیگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر شما پیش دوست ای همسرت حجاب داری ولی دوست دخترهای اونا ندارن ، با توجه به اینکه مشخصه حساس هستی ، به نظرم بعدا ممکنه ناراحت بشی و با همسرت به مشکل بخوری بابت تفاوتتون و پوشش یا خیلی چیزای دیگه.... اگر نه با پوشش و رفتار دوست دختراشون مشکلی نداری که هیچی، همه چی اوکیه

خب چ اشکالی داره شاید اونام قصدشون ازدواج باشه یا اصلا نباشه واسه شما چ فرقی میکنه نسبت دوست شوهرتون ...

نه با دوستاش مشکلی ندارم. کاری هم ندارم ازدواج کنن یا نه به من ربطی نداره

ولی یکم خوشم نمیاد نمیدونم چجوری بگم. اخه باهم تفاوت داریم به مقدار

اگر شما پیش دوست ای همسرت حجاب داری ولی دوست دخترهای اونا ندارن ، با توجه به اینکه مشخصه حساس هستی ، ...

پوشش همه شبیه همیم تقریبا و من کاری به پوشش بقیه ندارم

اما خوشم نمیاد باهمسرم راحت باشن

اونا هرجا برن با دوست دختراشون میرن بدون اونا جایی نمیرن. ما رو هم دعوت کردن چندین بار همسرم دوستا ...

تو رسم ما اینکار بی ادبیه وقتی یکیو دعوت کردیم باخودش کسیو بیاره که جزو دعوت شده ها نیس 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
تو رسم ما اینکار بی ادبیه وقتی یکیو دعوت کردیم باخودش کسیو بیاره که جزو دعوت شده ها نیس 

چرا ما اونارم دعوت کردیم دیگه

من بهشون گفتم بیان

چون اونام منو خونشون دعوت کرده بودن

پوشش همه شبیه همیم تقریبا و من کاری به پوشش بقیه ندارم اما خوشم نمیاد باهمسرم راحت باشن

پس سعی کن ارتباط رو قطع کنی ،چون اینجوری اگه ادامه پیدا کنه ،این فقط تویی که اذیت میشی و با همسرت احتمالا سر این موضوع بحث میکنی.... سری که درد نمیکنه رو نمی بندن

پس سعی کن ارتباط رو قطع کنی ،چون اینجوری اگه ادامه پیدا کنه ،این فقط تویی که اذیت میشی و با همسرت اح ...

ارتباطمون خیلییی کمه

سه چهارماهی یه بار

اره خیلی وقتا بحث کردیم سر این قضیه ولی الان هردو به دل هم راه میایم