2821
2789
عنوان

دوستای شوهرم 😶

411 بازدید | 25 پست

دوساله ازدواج کردم شوهرم اصلا رفیق باز نیست. شاید توی این دوسال سه چهار بار دوستاشو دیدیم و همیشه هم منو با خودش میبره و تنهام نمیذاره هیچ موقع. حالا قراره دوستاشو دعوت کنه خونمون ( دونفرن و مجرد هستن) قراره اونا با دوست دختراشون بیان😶

من یکم خوشم نمیاد ولی دارم سعی میکنم این یه بارو به دل شوهرم راه بیام. بنظرتون حق دارم یا مشکل دارم؟ 😅

حالا از اونها نباشن که همینکه اومدن سریع لباسشونو درمیارن و راحت میگردن

معذب نشی  

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

دوست دختری ک قصدشون ازدواج باشه اشکالی نداره ولی از اینایی ک هی میخوان با این و اون بپرن خیلی بدم میاد

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب دلیل اینکه خوشت نمیاد چیه ؟

اگر منطقی هست پس حق داری

ولی به قول خودت همسرت رفیق باز نیست و اولین بار قرار هست بیان و همچین خواسته ای داشته به نظرم سخت نگیر به خودت یک مهمونی سادس دیگه

من رفیق شوهرم مجرد، دوبار اومده خونمون چون شهر ما کار داشت راهشم دور بود اصلا بدم نیومد، ولی اینکه بخواد دوست دخترشو بیار خودشم دیگه راه نمیدم

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
دوست دختری ک قصدشون ازدواج باشه اشکالی نداره ولی از اینایی ک هی میخوان با این و اون بپرن خیلی بدم می ...

فعلا که قصدشون ازدواجه دیگه نمیدونم والا

ولی برنامشون مشخص نیست شایدم جدا شدن

مهمونند دیگه موندگار نیستند که دو ساعت میان میشینند و میرند 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خب دلیل اینکه خوشت نمیاد چیه ؟ اگر منطقی هست پس حق داری ولی به قول خودت همسرت رفیق باز نیست و اولی ...

بخاطر همین دوست دختراشون یکم یه جوریم 😬 البته منم خونه اونا رفتما

خب اونطوری ان دیگه چون دیدمشون دو سه بار خونشونم رفتم

دوست دختراشونو میگم..

اگه اینجوریه که خب طوری نیس بیان خونتون حالا یه دفعس

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️