2777
2789
عنوان

خیانت چتی شوهر

716 بازدید | 22 پست

دوستان من نمیدونم چکارکنم باردارم کلا دیگه بچه روهم دوس ندارم نمیتونم براش خریدکنم توگوشی شوهرم چتش رودیدم ک عکس وشمارش روفرستادبرایه زنی بنظرتون کارعاقلانه چیه انجام بدم خیلی داغونم همه میگن بخاطربچت ولش کن ولی دیگه بهش ک فک میکنم قلبم تیرمیکشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که!!! خودتخریبی تا کجا؟؟؟؟؟؟؟!!!! ازماست که برماست... خدای نکرده خودتم تواین موقعبت بودی همین ...

خوب الان بگیم با ی شکم برو قهر خوبه😕😕😕یا طلاق 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
حق داری واقعا. از یه طرف ادم میترسه به روش بیاره روش بدتر باز شه.  بهتره از یه مشاور کمک بگیری& ...

من بهش گفتم بادادوبیدادکلا خیلی خودم راباختم چون ازش انتظارنداشتم خودش همیشه ازخیانت میترسید

واقعا که!!! خودتخریبی تا کجا؟؟؟؟؟؟؟!!!! ازماست که برماست... خدای نکرده خودتم تواین موقعبت بودی همین ...

کاش هیشکی تواین موقغیت هیچوقت قرارنگیره من اصلا به بچم هم دیگه حس ندارم چ برسه به اون داغون شدم

خوب الان بگیم با ی شکم برو قهر خوبه😕😕😕یا طلاق 

تلخه ولی بهتر ازتن دادن ب خفت بااین مرده .. تاپیکاشو ببین همش راجب خیانت همسرشه. حیف ایشون نیس حیف اون بچه ک بخواد تومحیط پرتنش وافسرده بزرگ شه؟. پایان تلخ بهترازتلخی بی پایانه. خیانت هیچ بخششی نداره بنظرم هرکی میبخشه درحقیقت دارع خودشو له میکنه واس ی خاعن!!!