2777
2789
عنوان

ی چیزی دیدم برگام ریخته😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 60 پست
چجوری سرکه بزارم؟ میشه بگی چیکار کنم؟

میگن سرکه و سیر دوست های جدیدتر رو دور می‌کنه ،تا حد امکان هم اسمشون رو نباید بیاری ،مثلا اگه میخوای درموردش صحبت کنی ،بگی دوستای جدیدمون ،نگی جن ها ،اینطوری جذب میشن ،اسفند هم زیاد دور کن ،توی کتاب ها خوندم ،توی دوره ی اشکانیان ،برای دور کردن جن ها ،اسفند دود می کردن ، همونطور که ما الآن برای دور کردن چشم بد ،اسفند دود می کنیم ، یک کاسه ی سرکه ای کوچیک یا یک ظرف کوچیک ،بذار پشت در خونت ، و از خدا کمک بخواه  ، اصلا اسمشون رو نیار ،به هیچ عنوان ، من واقعی با چشم های خودم دیدمشون ، پس ۳ تا کار انجام بده ، نماز و قرآن بخون ، اگه کافر باشن دور میشن و مسلمان هاشون با ما کاری ندارن ، سرکه هم یک کاسه ی کوچیک بذار پشت در خونت ( البته قبلش دوربین های ساختمون رو بررسی کن ، شاید دو تا بچه این کار رو کردن ، و اسفند خیلی خوبه ، اگه کاریشون نداشته باشی ،باهات هیچ کاری ندارن و مشکلی ایجاد نمی کنن ، اگه سرکه بذاری یه جورایی اذیتشون کردی ،اگه اذیتت کردن این کار رو بکن ،یعنی آنه کار های بیشتری کردن ،توی مرحله ی تول ،باید نماز بخونی و قرآن بخونی ،طوری که قضا نشه ، کلا هر دینی که داشته باشی ، ( اسلام ,زرتشت ، مسیحیت و ...) ، انجام واجبات دینی ، میتونه خیلی مفید باشه . و اینکه اسفند دود کن . سرکه رو بذار برای آخرین مرحله ، اگه این دو تای اول جواب نداد ،