2777
2789

سلام الان که اومدم بخوابم احساس کردم ترشحاتی زیاده ویه لکه ی قرمزرنگ لباس ام هست 

فردا و پس فردا دکترم نیست ، همسرم هم خونه نیست 

آیا خطرناکه ؟ باید فردا صبح برم پیش یه دکتر یا این که فقط استراحت کنم ؟ 

کسی میدونه علتش چیه

تا الان هم سونو انجام ندادم ولی چند روز پیش دکتر صدای قلب بچه رو نشونم داد

راستی زیر دلم هم یه کوچولو درد میکنت

بری دکتر بهتره سونو بشی حتما زیاد کار کشیدی از خودت

خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف فرتیژست داری بزار استزاخت کن. پزشکتم برو

ندارم ؟ 

دکترم شنبه هست دیر نمیشه تا اون موقع ؟ بچه آن سقط نشه ؟ 

اگه دارو خونه بگم همینطوری میده بهم یا یه دکتر عمومی 

کار که نه ولی دخترم خواب بود تو پله بغلش کردم یعنی از اونه    

فکر نکنم مگر اینکه جفتت پایین بوده باشه و مستعد باشی منم هفته ۷ دخترم ۳ سالشه مدام باید بغلش کنم ببرم سرویس

خدایا شکرت برای دوتا هدیه های قشنگت ..... دخترای نازنینم عاشقانه دوستتون دارم امیدوارم بتونم تمام عشقمو به پاتون بریزم تا لبریز محبت و مهربونی بشید و به بقیه محبت کنید
فکر نکنم مگر اینکه جفتت پایین بوده باشه و مستعد باشی منم هفته ۷ دخترم ۳ سالشه مدام باید بغلش کنم ببر ...

دقیقا منم دخترم بغلیه زیاد  عجب کاری کردم 

اگه همسرم خونه بود حتما الان میرفتم بیمارستان 

ندارم ؟  دکترم شنبه هست دیر نمیشه تا اون موقع ؟ بچه آن سقط نشه ؟  اگه دارو خونه بگم همین ...

اگه درد داری حتما سریع  برو بیمارستان 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
کار که نه ولی دخترم خواب بود تو پله بغلش کردم یعنی از اونه    

من هر وقت دخترم رو بغل میکردم یا توی خونه زیاد کار میکردم لک میدیدم بهتره استراحت کنی

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی