بچه ها یکی از اقوام هست مرده نمیزاره تو دل زنه اب بخوره همش تو جمع اهمیت میده بهش دم به دقیقه میپرسه خانم چطوری اب میره پتو میاره سردش نشه مواظب حرف زدنش مبادا چیزی بگه زنده ناراحت بشه بچه رو نگه میداره استراحت کنه زنه مسافرت رفتیم کلا بچه رو نگه داشت فقط میشینه و مرده دورش میچرخه در قبالش زنه اصلا رفتار درستی با مرده نداره دو سه بار جلو با داد زد سر مرده اونم هیچی نگفت حالا قضیه من برعکسه و شوهرم بر عکس شوهر این آدمه نه محبت نه احترام نه رفتار درست هیچی ازش نمیبینم در قبالش من همش باید مواظب باشم اون ناراحت نشه و کلا اخلاق گند و به شدت بی چشم رو هست با اینکه من صدمو گذاشتم براش هیچ وقت ندیده و میگه کاری نکردی چرا همیشه اینجوریه و آنقدر ناعادلانه هست همه چی ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.