2777
2789

بچه ها یکی از اقوام هست مرده  نمیزاره تو دل زنه اب بخوره همش تو جمع اهمیت میده بهش دم به دقیقه می‌پرسه خانم چطوری اب می‌ره پتو میاره سردش نشه مواظب حرف زدنش مبادا چیزی بگه زنده ناراحت بشه بچه رو نگه میداره استراحت کنه زنه مسافرت رفتیم کلا بچه رو نگه داشت فقط میشینه و مرده دورش می‌چرخه در قبالش زنه اصلا رفتار درستی با مرده نداره دو سه بار جلو با داد زد سر مرده اونم هیچی نگفت حالا قضیه من برعکسه و شوهرم بر عکس شوهر این آدمه نه محبت نه احترام نه رفتار درست هیچی ازش نمی‌بینم در قبالش من همش باید مواظب باشم اون ناراحت نشه و کلا اخلاق گند و به شدت بی چشم رو هست با اینکه من صدمو گذاشتم براش هیچ وقت ندیده و میگه کاری نکردی چرا همیشه اینجوریه و آنقدر ناعادلانه هست همه چی ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم خواهر بحث ذاته شوهرم من یه نمونه هست با حرف زدن هم درست نمیشه

بهش بگو اخلاقت ت درست نکنی ت جمع خانوادت نمیام خودت برو ی ذره از برادرت یاد بگیر 

نه ب هر حال شوهر ادب کردن منم خیلیا رو دیدن بعد از کلی دعوا دادگاه قهر اخلاقشون درست شده