2777
2789
عنوان

کارهای خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 24 پست
به هرحال خاله عمه مادر بزرگ اگه میان خونه ی آدم حتی اگه کمک نکن بچه رو سرگرم میکنن تا به کارهامون بر ...

آره کاملا درسته

ولی به هر حال اینو در نظر داشته باش که خونه ای که توش بچه کوچیک هست قرار نیست برق بزنه. همونطور که گفتی کسی هم نیست کمکت کنه. باید سعی کنی از حجم کارهات کم کنی. برای آرامش خودت و بچه ات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شاید زیادی حساسی یا بچه ی شلوغی داری به هر حال به فکر خودتم باش که بتونی به بچت برسی خونه و ...

شما چون دوتا بچه داری خوبه، با هم بازی میکنن و سرشون با هم دیگه گرم میشه و وقت میکنید به کارهاتون برسید ولی پسر من همش درحال نق زدن و آویزون شدن از منه، بیشتر کلافه ام میکنه، آشپزی و ظرف شستن هم خیلی وقتم رو میگیره

بچه ات رو هم نیمه وقت بذار مهد یا ببرش پارک و خانه بازی یه فعالیتی سعی کن براش جور کنی که همش نخوای ...

عزیزم خیلی دلم میخواد بذارمش ولی متاسفانه خیلی مظلومه و میترسم از نظر روحی صدمه بخوره

شما چون دوتا بچه داری خوبه، با هم بازی میکنن و سرشون با هم دیگه گرم میشه و وقت میکنید به کارهاتون بر ...

نه بابا اصلا اینطور نیست با هر کدوم باید جداگانه بازی کنم همش دعواست تازه یکی مدرسه میره باید به درسش برسم موقع مشقش هم بچه دو ساله رو بگیرم کلاس ببرم بیارم تازه دختر من بیش فعالی داره درس دادن و خیلی چیزا برام سخته یه نگاه به تاپیکام بندازی میبینی چه اوضاع آشفته ای داشتم ولی دیگه شب رو میخوابم یا وقت کتاب و درس و ورزش واسه خودم میزارم وگرنه میمیرم که 

نه بابا اصلا اینطور نیست با هر کدوم باید جداگانه بازی کنم همش دعواست تازه یکی مدرسه میره باید به درس ...

آفرین بهت سوگند جون، کارت حرف نداره، امیدوارم بچه هات تو همه ی مراحل زندگیشون موفق باشن، ممنون از راهنماییت مهربون

اسی احتمالاکندی ووسواس من الان دوتادارم ولی یادمه بچه ی اولم بااین حجم شیطنتش چقدرکارای من کم بودشایدم خونتون بزرگه امادوروبرخودت روخلوت کن

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم