2777
2789
عنوان

کارهای خونه

367 بازدید | 24 پست

دوستای گلم سلام

من یه مامان پسر بچه ی ۴ ساله ام که وقتی به دنیا اومد دست تنها بزرگش کردم و تاحالا هم کمکی نداشتم،همسرم هم دیر خونه میاد و وقتی برای ما نمی ذاره.خیلی اذیت میشم چون هر شب تا ۵و ۶ صبح بیدارم و مشغول جمع و جور کردن آشپزخونه ام،با این حال بازم کارهای زیادی دارم که میمونه ، صبح ها هم همیشه خسته و عصبیم، دلم برای بچه ام میسوزه سر کارهای من افسردگی گرفته،

دوستای عزیزم میشه بهم راهنمایی کنید چطوری برنامه ریزی کنم که هم به کارهای خونه برسم هم به بچه ام و هم به خودم؟ دست تنهام واقعا کم آوردم

ممنون‌میشم راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها بزرگ میشن و میرن و کارهای خونه همیشه هست.... کار بمونه چیزی نمیشه تا فرصت هست از وقتی که باهاش میگذرونی لذت ببر کارا رو هم سرفرصت انجام بده خودتو اذیت نکن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یعنی چی از شب تا ۵ صبح بیداری اگه قرار صد نفر هم هر روز غذا بدی بازم نیاز نیست تا صبح بیدار باشی شب راحت بخواب صبح با انرژی بیدار شو یه صبحونه بخور یکم موزیک بزار ورزش کن بعد به کارت برس من مادر دو بچه هستم تازه یکیشون مشکل هم داره اینقدر سخت نمیگیرم 

یعنی چی از شب تا ۵ صبح بیداری اگه قرار صد نفر هم هر روز غذا بدی بازم نیاز نیست تا صبح بیدار باشی شب ...

خدا بچه هات رو برات نگه داره ،روزها که کار میکنم تا شب مشغولم و وقتی برای بچه ام نمی مونه اصلا ، حتی بزور وقت کنم غذاشو بهش بدم.نمیدونم چرا اینجوری میشه

مگه خونه چقدر کار داره که تا 5 صبح بیداری؟ اکثرا دست تنها بچه هاشونو بزرگ میکنن. سخت هم هست ولی نه ...

به هرحال خاله عمه مادر بزرگ اگه میان خونه ی آدم حتی اگه کمک نکن بچه رو سرگرم میکنن تا به کارهامون برسیم.واقعا کسی که داره نعمته

خدا بچه هات رو برات نگه داره ،روزها که کار میکنم تا شب مشغولم و وقتی برای بچه ام نمی مونه اصلا ، حتی ...

نمیدونم شاید زیادی حساسی یا بچه ی شلوغی داری به هر حال به فکر خودتم باش که بتونی به بچت برسی خونه و وسایل باید در اختیار و برای راحتی ما باشن نه بلای جونمون من هفته دو روزش رو میزارم واسه تمیز کاری اساسی بقیه روز ها غذا و جارو و طی جمع کردن ریخت و پاش بچه ها آشپزخونه هم فقط مرتب باشه دیگه کابینت ها رو هر روز نمیریزم جمع کنم  بیشتر از این به خودم سخت نمیگیرم