سلام مامانا، کسی بوده کودک زیر یک سالش کرونا بگیره و بعدش تعرق زیاد داشته باشه؟ پسر کوچولوی من بعد از کرونا ، شیر که میخوره خیس عرق میشه. نمیدونم به خاطر مشکل قلبیشه یا از عوارض کروناست. اگه تجربه ای دارید خیلی ممنون میشم بگید
من همزمان با کرونا تعریق شدید داشتم ولی در مورد بچه حتما باید پیگیری کنی اگه ناراجتی قلبی داره پشت گوش ننداز حتما ببرش دکتر اکو بده
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الان بیشتر از دوهفته گذشته، تب شدید داشت که بعد از روز دهم اومد پایین. الان یه کمی فقط سرفه داره اما خیلی عرق میکنه، چون مشکل قلبی هم داره نمیدونم از اونه؟ از عوارض کروناست؟ چیه😔
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
جرات کن ببرش خدای نکرده یه اتفاقی نیفته بعدا بگی کاش فلان کارو میکردم ان شاءالله که هیچی نیس ...
ممنون عزیزم. بردن که میبرمش. منتها از اول تولدش تا الان که نه ماهشه نزدیک بیست بار اکوشده. الان نوبت بعدی اکوش دوماهه دیگه بود. متخصص اطفال هم بردمش گفت ضربان و .. اش مثل قبله. با هر بار اکو بردن جونم به لبم میرسه.