2777
2789

سلام مامانا، کسی بوده کودک زیر یک سالش کرونا بگیره و بعدش تعرق زیاد داشته باشه؟ پسر کوچولوی من بعد از کرونا ، شیر که میخوره خیس عرق میشه. نمیدونم به خاطر مشکل قلبیشه یا از عوارض کروناست. اگه تجربه ای دارید خیلی ممنون میشم بگید

من همزمان با کرونا تعریق شدید داشتم ولی در مورد بچه حتما باید پیگیری کنی اگه ناراجتی قلبی داره پشت گوش ننداز حتما ببرش دکتر اکو بده

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو نمیدونم  سرفه داره؟

الان بیشتر از دوهفته گذشته، تب شدید داشت که بعد از روز دهم اومد پایین. الان یه کمی فقط سرفه داره اما خیلی عرق میکنه، چون مشکل قلبی هم داره نمیدونم از اونه؟ از عوارض کروناست؟ چیه😔

من همزمان با کرونا تعریق شدید داشتم ولی در مورد بچه حتما باید پیگیری کنی اگه ناراجتی قلبی داره پشت گ ...

همش تحت نظره. اکوش برای دو ماهه دیگست، جرات نمیکنم برم😔 از بس استرس دارن. گفتم یکی دو‌هفته صبر کنم اگه بهتر نشد ببرمش

الان بیشتر از دوهفته گذشته، تب شدید داشت که بعد از روز دهم اومد پایین. الان یه کمی فقط سرفه داره اما ...

بخدا نمیدونم عرق رو🥺ولی دختر منم کرونا گرفته بود الان دو هفته ببشتر شده، علائمش همه از بین رفت به جز سرفه و آبریزش

هر چی دارو میدم تأثیر نداره🥺

شیر گرمه انگار بچه داره چای میخوره تو بغلت تو این هوای گرم به نظر من طبیعیه البته تو مادری و این است ...

نه عزیزم، خیلی بیشتر از قبل شده. من به خاطر مشکل قلبیش همیشه حواسم به مقدار عرق کردنش موقع شیر خوردن بوده. الان به وضوح بیشتر شده. ا

همش تحت نظره. اکوش برای دو ماهه دیگست، جرات نمیکنم برم😔 از بس استرس دارن. گفتم یکی دو‌هفته صبر کنم ...

جرات ‌کن ببرش خدای نکرده یه اتفاقی نیفته بعدا بگی کاش فلان کارو میکردم 

ان شاءالله که هیچی نیست

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بخدا نمیدونم عرق رو🥺ولی دختر منم کرونا گرفته بود الان دو هفته ببشتر شده، علائمش همه از بین رفت به ج ...

عزیزم، دارو‌نده، به خصوص اگه زیر دو‌ساله. اگه تبش کنترل شده است بقیش رو‌فقط باید با تقویت کردن و‌ مایعات دادن بهش پیش ببری.

جرات ‌کن ببرش خدای نکرده یه اتفاقی نیفته بعدا بگی کاش فلان کارو میکردم  ان شاءالله که هیچی نیس ...

ممنون عزیزم. بردن که میبرمش. منتها از اول تولدش تا الان که نه ماهشه نزدیک بیست بار اکو‌شده. الان نوبت بعدی اکوش دو‌ماهه دیگه بود. متخصص اطفال هم بردمش گفت ضربان و .. اش مثل قبله. با هر بار اکو بردن جونم به لبم میرسه.