2777
2789
عنوان

(◡‿◡✿)خڍایاشـݢࢪت

33 بازدید | 6 پست

بچه ها امروز به یکی از خواسته هام رسیدم وخدا داد بهمون...دعا میکنم تک تک تون برسین به مراد دلتون

خواهشا برام یه صلوات بفرستین تا بقیه خواسته هامو هم برسم..ممنونم 💕😘🥰😍😊

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستین...😘🥰اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد...خدایا مواظب همسر..دختر وپسرم باش 🥰💕

شکر 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
شکر 

فدات..انشالله شمام برسین به هرچی میخواین

برای رسیدن به حاجتم برام صلوات بفرستین...😘🥰اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد...خدایا مواظب همسر..دختر وپسرم باش 🥰💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی شکر

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

الهی شکر

قربودن انشالله شمام برسین به مراد دلتون

فدات..انشالله شمام برسین به هرچی میخواین

💗🤍

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
قربودن انشالله شمام برسین به مراد دلتون

ممنون ان شاالله

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه