2777
2789

ایا هزینه جداگانه میگیره ؟

گفت پالیش میکنم و تمیز ولی نمیدونم هزینه داره یا نه

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید

برای من که هزینه جدا نگرفت 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همین یکی دوماه پیش پرسیدم گفتن ۱۰۰ و خورده ای هست فیکس😅😅

نه دکتر من از قبل ارتودنسی کردن گفته بود که همین قدر میگیرم ما هم قبول کردیم البته کارش خیلی خوبه 😃 

دردش خیلییی بیشتره لعنتی انگار تو دهنم ۱۰۰ تا چیز وصله 😂

نه دکتر من از قبل ارتودنسی کردن گفته بود که همین قدر میگیرم ما هم قبول کردیم البته کارش خیلی خوبه 😃 ...

واقعا؟

فیکس هم درد داده؟😯از این سیم های فلزی ک میزارن پشت دندون مگه ن؟

واقعا؟ فیکس هم درد داده؟😯از این سیم های فلزی ک میزارن پشت دندون مگه ن؟

از خود براکت ها دردناک تره 

اره سیم های خیلییی نازک و ریز هست که باید پشت فک پایین قرار بگیرن ولی هم خیلی درد داره هم زمان می‌بره مال من ۲ ساعت طول کشید تا بزاره 😑😂

اخه همین یکی دوماه پیش پرسیدم گفتن ۱۰۰ و خورده ای هست فیکس😅😅

100 و خورده ای؟؟؟؟؟😐😐😐😐💔💔💔💔برای منم هر فک شد ۱ و نیم ینی کلا سه تومن فیکس فقط. هی ام میشکنه باز هر دفعه ۷۰۰،۸۰۰ میدم درست کنه

کجا بهتون گفتن ۱۰۰ و خورده ای میشه بگین بهم ک کجاست و اینا؟

یه سری چیزا از دور سبزه، ولی از تو قرمزه و سیاه! یه وقتا دوری باعث میشه فقط لبخندمو ببینی و دردام غمگینت نکنه..!
100 و خورده ای؟؟؟؟؟😐😐😐😐💔💔💔💔برای منم هر فک شد ۱ و نیم ینی کلا سه تومن فیکس فقط. هی ام میشکنه ...

ما شهرستانیم

شاید نوعش فرق داره

ولی خب تخت بغلی ک داشتن براش میزدن

پرسیدم چقدره گفتن ۱۰۰ و خوردا