2777
2789
عنوان

حجاب استایل

1590 بازدید | 18 پست

دوستان من تو یه تاپیک دیگه گفتم این حجابایی که حجاب استایل ها رواج می دن و تبلیغ می کنن که پوشیده و در عین حال شیک و زیبا هستن حجاب واقعی نیستن. کسی که عقیده داره و برای پیروی از دستور خالقش داره حجاب رو رعایت می کنه هدفش رضایت همون خالقه نه خیلی زیبا دیده شدن تو اجتماع. بعضی فکر کردن منظور من شلخته بودن یا  داشتن یه تیپ زشته و تاپیک هم قفل کردن نتونستم منظورمو بگم.

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست

ببینید شرایط حجاب اینه تمام بدن زن به جز گردی صورت و دست ها تا مچ پوشیده باشه، بدون زیور و زینت، بدون آرایش، بدون تبرج (برج شدن، تابلو شدن). بقیه اش به سلیقه و فرهنگ و عرف محل زندگی شما بستگی داره

ولی خب لباسی که خیلی از این حجاب استایل ها می پوشن مصداق تبرجه و البته با یه عالم آرایش و این مطابق دستور دین نیست. رواج اون هم اثرات بدی داره مثل ذائقه سازی برای مردای مذهبی که دنبال همسر پوشیده اما خیلی شیک و خوشگل می گردن و پایین اومدن اعتماد به نفس دخترای محجبه و تلاش برای شبیه شدن به حجاب استایلا چون جامعه ازشون توقع داره خیلی شیک و ست بگردن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که معتقد به حجاب باشه خود نمایی نمیکنه.اینکه با کلی آرایش بیای مثلا حجاب رو تبلیغ کنی با اصل و حقیقت حجاب تناقض داره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

کسی که به حجاب عقیده نداره یه بحث جداست ولی کسی که داره این طوری با ظاهر دینی کاری خلاف معنای دستوراتدینی می کنه داره  دین رو به نفع خودش مصرف می کنه و وسیله قرار می ده و تصویرسازی و ذائقه سازی می کنه 

این بار نی نی یار تعلیقت میکنه دیگه قفل نمیکنه

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

من کلا با این که خانم ها کلی خودشونو اذیت کنن، وقت بذارن. هزینه بدن، از مواد آرایشی که خیلی هاش برای سلامتی شون ضرر داره استفاده کنن، یه عالم هزینه بدن و از روش های با احتمال عارضه برای زیباتر شدن در کلینیک ها و آرایشگاه ها استفاده کنن، یه ذره چاق و لاغر شدن کل روحیه شونو خراب کنه، از نظر روانی تحت فشار باشن که چی بپوشن بهشون میاد یا نه، بقیه خوششون میاد یا نه و در آخر با این همه فشار باز هم از خودشون راضی نباشن و احساس عدم کافی بودن کنن و اعتماد به نفسشونو از دست بدن مخالفم این ضد زنه چه با حجاب چه بی حجاب

میدونی چند نفر هر شب کنار این سطل آشغالا میمیرن هر شب ؟ 

چه ربطی به حرف من داشت هر چیزی در جایگاه خودش بررسی بشه

هیچکدومشونو دنبال نمیکنم

ولی شیرین کاریای چندتاشونو که دیدم به نظرم یه مشت ادم بی ظرفیت بی جنبه اومدن که هضم محیط غیردینی  اینستا شدن و بعضا حتی شدن انگل حاشیه ساز که چیزی که دارن تبلیغ میکنن و رواج میدن هیچ سنخیتی با اصل تعالیم دین نداره ، بلکه حتی کاملا در تضاده 

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷