2777
2789

سلام خانوما میخوام برم انجمن پرستاری ایران ثبت نام کنم برایه دوره های تکنسین داروخونه بنظرتون اسونه میتونم یاد بگیرم گفتن ۲ تومن هزینه داره می ارزه برم ممنون میشم جواب بدین اگه چیزی میدونین ❤

من رفتم انجمن دارو سازان پارسال ۶۰۰ و کار آموزی هم رفتم یادگیریش بستگی به خودت داره باید اسم و دوز داروها رو بلد بشی و اینکه به چه صورت وجود دارن بعضی داروها با چندین دوز و شکل های مختلف وجود دارن ساعت کاری زیادی داره و مرخصی کم و زحمت زیاد کار خیلی حساسی هست منکه اون موقع کار آموز بودم هم از ۸ صبح تا ۹ شب می رفتم البته یکسره نبود ظهر سه ساعت استراحت داشتم بعضی روزاهم یکسره و اینکه عید هم باید می رفتم با وجود اینکه کاره ای نبودم تنها روزی که کلا تعطیله سیزده بدره نمیخوام دلسردت کنم ولی آدم خیلی خسته میشه خواستم همه چیزو راجبش بدونی بعد تصمیم بگیری

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترعمم رفت کلاساشو دنبال کارم رفت ولی میگف کلا حقوقش خییییلی کمه و حمالیش زیاد..ب اون دو تومن می ...

تایم کاریش چند ساعته بوده فدات به راحتی قبول میکنن دارو خونه ها که بری کار کنی

تایم کاریش چند ساعته بوده فدات به راحتی قبول میکنن دارو خونه ها که بری کار کنی

۸ ساعت میرف..هر جایی تازه کار قبول نمیکنه این قبلش ۳

ماه کاراموزی رفت و همونجا نگهش داشتن..ولی بعد دو ماه خودش نموند

من رفتم انجمن دارو سازان پارسال ۶۰۰ و کار آموزی هم رفتم یادگیریش بستگی به خودت داره باید اسم و دوز د ...

ممنون فدات علاقه زیادی به یاد گیری نسخه خوانی دارم گفتم برم و بعضی دوستان که مشورت کردم میگن خیلی سخت قبول میکنن دارو خونه ها که برم کار کنم . 

ببخشید چه سالی  و میتونم بدونم حقوقش چقدر بود

۱۴۰۰ ثبت نام کردم و بهمن همون سال امتحان دادم و کاراموزیم هم افتاد وسط عید نوروز امسال از هشتم دیگه رفتم ، من سرکار نرفتم ولی چندجا رفتم گفتن یه سال بی حقوق بعدش با حقوق دو تومن بدون بیمه این داروخونه ای هم که بودم می گفت با یه تومن شروع کن تا راه بیفتی من کلا دیگه دوست ندارم برم خیلی زحمت داره و حساسیتش زیاده

ممنون فدات علاقه زیادی به یاد گیری نسخه خوانی دارم گفتم برم و بعضی دوستان که مشورت کردم میگن خیلی سخ ...

اره پذیرش نیرو خیلی کمه

یک سال بی حقوق چقد ظالمن مردم مگه میشه اخه

اره اکثرا همینن تو شیراز یکی از هم دوره ای هام بعد از یکسال با ماهی یه تومن استخدام شد صبح تا شب