من رفتم انجمن دارو سازان پارسال ۶۰۰ و کار آموزی هم رفتم یادگیریش بستگی به خودت داره باید اسم و دوز داروها رو بلد بشی و اینکه به چه صورت وجود دارن بعضی داروها با چندین دوز و شکل های مختلف وجود دارن ساعت کاری زیادی داره و مرخصی کم و زحمت زیاد کار خیلی حساسی هست منکه اون موقع کار آموز بودم هم از ۸ صبح تا ۹ شب می رفتم البته یکسره نبود ظهر سه ساعت استراحت داشتم بعضی روزاهم یکسره و اینکه عید هم باید می رفتم با وجود اینکه کاره ای نبودم تنها روزی که کلا تعطیله سیزده بدره نمیخوام دلسردت کنم ولی آدم خیلی خسته میشه خواستم همه چیزو راجبش بدونی بعد تصمیم بگیری
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۱۴۰۰ ثبت نام کردم و بهمن همون سال امتحان دادم و کاراموزیم هم افتاد وسط عید نوروز امسال از هشتم دیگه رفتم ، من سرکار نرفتم ولی چندجا رفتم گفتن یه سال بی حقوق بعدش با حقوق دو تومن بدون بیمه این داروخونه ای هم که بودم می گفت با یه تومن شروع کن تا راه بیفتی من کلا دیگه دوست ندارم برم خیلی زحمت داره و حساسیتش زیاده