2777
2789

منم اینجوریم. رنگش تیره اس. میگن خونیه که از قبل توی مجرای رحم مونده. دکتر نرفتم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من آیودی نذاشتم عزیزم واقعا برام سواله اگه مشکل خاصیه برم دکتر اگر طبیعیه نرم واقعا نمیدونم چرا اینج ...

منم با دکتر مطرح نکردم چون باید برم سونو واسه اطلاع از بی مشکل بودن جای آیودی،دلی فکر نمیکنم خیلی مهم باشه حالا باز ببین دوستان نظرشون چیه

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
منم اینجوریم. رنگش تیره اس. میگن خونیه که از قبل توی مجرای رحم مونده. دکتر نرفتم

برا من ماههای قبل تیره الان امروز باید پریود میشدم لک قرمز دیدم اول صبح هنوز دیگه هیچچچ خبری نشده

برا من ماههای قبل تیره الان امروز باید پریود میشدم لک قرمز دیدم اول صبح هنوز دیگه هیچچچ خبری نشده

فکر نکنم چیز مهمی باشه چون توی جمع دوستانه مطرح شد همه گفتن اینطوریه. منم قبلا یه سره شروع میشد الان یکی دو ساله اینطوری شده. مشکلی هم نداشتم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

منم  پریود شدم روز اول لکه روز دومم لکه .. روز سوم کامل پریود شدم دوباره روز چهارم و پنجم لکه بنظرتون چیکار کنم.. عذر میخوام از حضورتون در طول روز هم فقط ترشح زرد رنگ بد بو دارم..

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂