2777
2789
عنوان

تعبیرخواب خواهش میکنم بیاید

78 بازدید | 14 پست

داییم شهید شده زن عموم خواب دیده داشته گریه میکرده بعد شربت سبز میگردونده بعد ب زن عموم میگه مادرم داره از کربلا میاد حالا مادربزرگم چندساله فوت شده بعد زن عموم گفته بوده پس خواهرت کو یعنی مادر من اونم گفته بود اصلا ب اون نگید تعبیرش چی میشه چرا گفتن ب مادرم نگن

lebas_kodak gogolii     پیج اینستام پر از لباس دخترونه شیک ووییی❤

تعبیر خواب خرافاته و هیچ حقیقتی نداره 

خواب ( خواب دیدن ) هیچ ارزش و اهمیتی نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
تعبیر خواب خرافاته و هیچ حقیقتی نداره  خواب ( خواب دیدن ) هیچ ارزش و اهمیتی نداره

چرا؟

اتفاقا واقعیه

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبیر خواب خرافاته و هیچ حقیقتی نداره  خواب ( خواب دیدن ) هیچ ارزش و اهمیتی نداره

پیامبر وقتی از دنیا میره مردم میگن ما دیگه از کجا از آینده خبر دار بشیم و گریه میکنن. پیامبر میفرمایند نگران نباشید شما به وسیله خواب ها از اینده با خبر میشید 

اینم بگم الان برا این حرفت میخورنت، 😂

💖
چرا؟ اتفاقا واقعیه

چون هیچ ( توجه کنین، هیچ ) پایه و اساس علمی یا منطقی ای نداره عزیز دل 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

این چیه تو همه تاپیکا میای میگی من خودم همه خواب‌ام تعبیر میشن کی گفته تعبیرخواب حقیقت نداره 

پیامبر وقتی از دنیا میره مردم میگن ما دیگه از کجا از آینده خبر دار بشیم و گریه میکنن. پیامبر میفرمای ...

بگین که دلیل علمی یا منطقی ای دارین؟ 

و اینکه من برای خورده شدن زیاد خوشمزه نیستم و انقدر لگد میزنم توی دهن اون عزیزی که قصد خوردن من رو داره تا از این کار منصرف بشه 😁

شوخی کردم، اگر کسی دلیل منطقی ای داره ممنون میشم بگه  

از نظر شما هم همه چی خرافاته😂

نه والا 

خرافات زیاد شده ☹️