2777
2789

من امروز روز اوله که پریود شدم دکتر گفت بیا رفتم برام لتروزول حوشه که به مدت ۵ شب بخورم ۳شب ۳تا بخورم دوروز اخر دوتا بخورم بعد بعداز ۱۰ روز برم سنوگرافی توی این مدت چی خوبه که بخورم که تاثیر دارو بیشتر بکنه من تنبلی تخمدان دارم حدودن ۹ ماه عروسی کردم از عروسیم هی میگن بچه که نشد شوهرمم ازمایش داده بود که گفتن واریکوسل داره الان ۲ روز دیگه ۳ ماه میشه که عمل کرده میشه لطف کنید بگید چیکار کردین و کمکم بکنید چیکار کنم که این ماه نتیجه بگیرم انشاالله 

باتوجه به چیزایی که گفتی باید صبوری کنید فعلا 

هم شوهرت تازه جراحی شده هم خودت تنبلی داری

استرس نداشته باش 

دکترخوب برو 

چیزای مقوی بده شوهرت 

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
باتوجه به چیزایی که گفتی باید صبوری کنید فعلا  هم شوهرت تازه جراحی شده هم خودت تنبلی داری است ...

از جراحیش چقدر باید بگذره به خدا هی میگن چرا بچه دار نمیشی خودمم اسم بچه میادم اشکمم باهاش در میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از جراحیش چقدر باید بگذره به خدا هی میگن چرا بچه دار نمیشی خودمم اسم بچه میادم اشکمم باهاش در میاد

من و شوهرم مشکلیم نداشتیم بدون مشکل ۶ماه کشید حامله شم

به هرحال تازه جراحی کرده یه مدت بدون استرس باشین 

مهم تنبلی خودت هست اونو درمان کن

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
من و شوهرم مشکلیم نداشتیم بدون مشکل ۶ماه کشید حامله شم به هرحال تازه جراحی کرده یه مدت بدون استرس ب ...

😔😔😔😔دارم دارو میخورم نمیدونم واقعا چیکار کنم