sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 عنوان شنوایی سنجی یا پشت کنکور؟ 4801 بازدید | 42 پست سنجش اطلاعیه داده که پونزدهم سایت دوباره برای انتخاب رشته باز میشهرتبم ۳۸۰۰ شد فیزیو و بینایی دولتی و پردیس زدم اما امیدی به قبولی نیستولی شنوایی رو قطعا قبول میشم الان دودل شدم برم یا بمونم برای فیزیو خیلی دودلم☹️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️ 1401/06/09 | 20:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاملیا_373 عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 20444 من جای تو باشم میرم شنوایی سنجی طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
konkooras عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 1638 کدوم یونی واسه رسیدن ب عشقم میشه یدونه صلوات بفرستید مامانم راضی بشه 🥺
مائدههههه۷۵ عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 2349 کاش بینایی بیاری، خیلی عالیه پرستاری، هنر نقاشی لبخند بر بوم دردهاست🤍
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 برای چی دوباره باز میکنن برای تجدید انتخاب رشته ! چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 من جای تو باشم میرم شنوایی سنجی چرا چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
فرشته_1995 عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 1967 اولویتت فیزیو یا بینایی؟ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ❤دعای فرج بخونیم امام زمان عج شاد شه❤ لینک حذف تاپیک بسم الله الرحمن الرحیم اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک الْمُشْتَکى، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى اَدْرِکنى اَدْرِکنى، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ🙏💐
araaaa عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 1118 چرا الان تو چرا ما امیدی شاید فیزیو اوردی بینایی هم شهرهای دور و کوچک بزن شاید قبول شدی حسم میگه قبول میشی
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 کدوم یونی منظورت از کدوم دانشگاه چیه چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 کاش بینایی بیاری، خیلی عالیه کاش😢 چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
کاملیا_373 عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 20444 چرا چون به نظرم رشته خیلی خوبی هست.از کجا معلوم دفعه بعد رتبه ات بهتر بشه؟تازه باید بشینی باز کلی درس بخونی.همین رشته عالیه.مدرسه ات دولتی بود یا...؟ طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 اولویتت فیزیو یا بینایی؟ فیزیو چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 الان تو چرا ما امیدی شاید فیزیو اوردی بینایی هم شهرهای دور و کوچک بزن شاید قبول شدی حسم میگه ... اخه رتبم نمیخوره بهش همه شهرارو هم دولتی هم پردیس زدم جز زاهدانبینایی کلا ظرفیتش ۸۹ نفره فیزیو سیصدو خورده ای یکم بعیده با این رتبه وگرنه از خدامه با سر میرم چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️