2777
2789
عنوان

گوشی شما یا شوهرتون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 26 پست
چه دلیلی داره مرد مدل گوشیش بالا باشه 🤨🤨🤨 گوشی من  البته من همش بهشدمیگم بیا برات بخریم ول ...

چه دلیلی داره زن گوشیش بالاتر باشه؟

حرفتون خنده داره مگه مردا چیز خوب نباید داشته باشن

کاربر اقا کاربری پنجم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من

قبلش در یه حد بود گوشیامون که جفتشم خوبن و قدیمی نیستن

بعد یه مدل بالاتر آورد اداره ی همسرم ایشونم برای من خرید

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چه دلیلی داره زن گوشیش بالاتر باشه؟ حرفتون خنده داره مگه مردا چیز خوب نباید داشته باشن

چون مرد من همش یا گوشیش از دستش می افته 

یا جا میزاره اینور اونور 

یا گم میکنه باید بگردی دنبالش 

حالا میگم من یه شوخی کردم ، شما مدافع حقوقشون نباش چون خودشون حسابی زبون و توان دفاع کردن در برابر خانم ها دارن از خودشون🌺

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
منم همین میگه ولی به پرستیژش نمیخوره☹️

😁😁😁

منم همش میگه همکارام گوشیشون خوبن 

ولی خب می اندازه زمین یا جا میزاره 

من بیام براش ایفون بخرم ؟ خب به باد میده دیگ 

گوشی من هست باهاش بازی کنه 😀😀😀

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
چه دلیلی داره زن گوشیش بالاتر باشه؟ حرفتون خنده داره مگه مردا چیز خوب نباید داشته باشن

تو خونه ما که حرف ^^حرف داداشمه هرچی بخواد میخره😐💔گوشیش عم از منو اون یکی داداشم مدل بالا تره😑 من a53

A32|A53|A73 

فاقد امضا

چون مرد من همش یا گوشیش از دستش می افته  یا جا میزاره اینور اونور  یا گم میکنه باید بگرد ...

نمی‌دونم شاید شما اینجورین من الان یه ساله ازدواج کردم کاملا برعکسه😅 البته در یه سطحن

کاربر اقا کاربری پنجم