2821
2789
عنوان

نذری‌ک‌حاجت بده

266 بازدید | 14 پست

سلام‌بچه ها خوبید 

من یک‌هفته س ای وی‌اف کردم 

چ نذری‌کنم‌ که خدا رومم‌زمین‌نندازه و‌ازمایشم‌نثبت‌شه ‌خدا یه بچه ی سالم‌و‌صالح‌ب منو‌همسرم‌بده

اگه چیزی هست لطفا دریغ نکنید و‌بگید

میدونم هر نیتی کنی با اعتقاد‌قلبی‌خدا‌روی‌ادمو‌زمین‌نمیندازه‌ولس بالاخره یه سری چیزا هست که بهتر حاجت میده

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

گلم به تاپیک حاجت روایی من یه سر بزن

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

فردا یه نذری به نیت حضرت رقیه به بچه های کوچیک بده ازش بخواه انشاءالله جواب بگیری بعدم نذر کن که بچه ات صحیح و سالم به دنیا اومد تو روز شیرخوارگان شیر یا یه خوراکی دیگه نذری به بچه های کوچیک بدی

اللهم عجل لولیک الفرج

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فردا یه نذری برای حضرت رقیه بده ازش بخواه انشاءالله جواب بگیری بعدم نذر کن که بچه ات صحیح و سالم به ...

منم پارسال تو سفره حضرت رقیه نذر کردم اگه بچم پسر باشه امسال سفره بندازم 

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

نذر حضرت رقیه کن صلوات عروسک هر چی در توانته تو همین جا دیدم خانومی بعد ده سال با توسل به حضرت رقیه باردار شد 

امام جواد هم دست رد به سینه کسی نمیزنه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
فردا یه نذری به نیت حضرت رقیه به بچه های کوچیک بده ازش بخواه انشاءالله جواب بگیری بعدم نذر کن که بچه ...

باشه عزیزم‌حتما

مرسی ک‌گفتی

واسه حضرت رقیه و حضرت علی اصغر نذر کن واسه حضرت رقیه بیشتر عروسک و گیر سر و واسه حضرت علی اصغر شیر نذر میکنن ان شاء الله حاجتروا شی 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        
نذر حضرت رقیه کن صلوات عروسک هر چی در توانته تو همین جا دیدم خانومی بعد ده سال با توسل به حضرت رقیه ...

حتما عزیزم

مرسی ک‌گفتی

واسه حضرت رقیه و حضرت علی اصغر نذر کن واسه حضرت رقیه بیشتر عروسک و گیر سر و واسه حضرت علی اصغر شیر ن ...

ممنون ازتون باشه حتما

جمعه شهادت حضرت رقیه هست میتونی نذر سفره بکنی و ازش بخوای یا نذر زیارت اربعین بکنی به نیابتش چون نتو ...

مرسی عزیزم‌حتما

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز