2777
2789
عنوان

فقط خانم های شاغل لطفا بیان

581 بازدید | 19 پست

میگم شما هم مثل من هستید یا نه 

دایما چالش داریم سرکار ...هرروز یه مسئله ای پیش میاد 

واقعا نمیتونم درگیریامو خونه نیارم ..الان سه روزه خواب ندارم با سه بچه و دائما دلشوره دارم 

هم عاشق کارمم هم هرروز یه داستانی داریم 

شما چطور هندل میکنید مسایل رو ؟ به منم یاد بدید ..اینکه بعصیا میگن اصلا فکر نمیکنم خوشا به سعادتشون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی اینجا همه خانه دارن ؟ 🤔

من شاغلم اما اصلا نمی‌رسم به این چیزا فکر کنم  کلا شاید یه جورایی سرت خلوته که وقت این چیز ها رو داری  یا اعصاب اضافه داری

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
من شاغلم اما اصلا نمی‌رسم به این چیزا فکر کنم  کلا شاید یه جورایی سرت خلوته که وقت این چیز ها ر ...

شاید شما کارت راحته یا مسیولیت سنگینی نداری .من کارم سنگینه و اخر ماه ها که میفتیم به حساب کتاب یعنی من جون ندارم دیگه حرف بزنم ..

همکارات اذیت میکن ن؟

نه درحال حاصر حواشی همکارام کمترین بخشه...به جز یک نفر بقیه عالین 😅که اونم مهم نیست ولی میگم درکل دایما ذهنم دریگر کارمه ...یعنی صبحا از ۴ صبح از استرس پا میشم ..نمیدونم چم شده

خیلی خوبه واقعا آفرین  من دقیقا نمیتونم مسایل کار رو تو ذهنم ببندم ..لحظه ای نیست که فکر نکنم ...

اینکه بهش فکر نمیکنم نه اینطور نیست گوشه ذهنم‌هست ولی تاثیری نداره درگیرم نمیکنه اذیت نیستم‌ چون میام خونه اونقدر کار دارم ک فرصت فکر کردن ندارم و وقتی میرم اداره هم همچنین...ولی خوشحالی و ناراحتم تاثیری تو رفتارم با این دوتا محیط نداره.من حنتی مسائل مربوط ب کارمو ب همسرم هم نمیگم بعضیا تو محل کارشون هر اتفاقی میوفته میرن تعریف میکنن و برعکس حرف خونشون پهنه تو محل کار.من حتی مشکل بزرگی برام‌ پیش بیاد ب همسرمم نمیگم شاید بعدها همسرم از همکارا بشنوه

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
اینکه بهش فکر نمیکنم نه اینطور نیست گوشه ذهنم‌هست ولی تاثیری نداره درگیرم نمیکنه اذیت نیستم‌ چون میا ...

من اصلا صحبت نمیکنم نه در مورد محل کارم نه در مورد مسائل خونم ...اما تو ذهن خودم چرا ...دائما درگیرم ..دائم ..یعنی همین الانم حتی همش فکر میکنم ...داره تبدیل به وسواس فکری انگار میشه واسم