2777
2789

ولا تتمنوا مافضل الله به بعضکم علی بعض للرجال نصیب مماکتسبوا وللنساء ممااکتسبن واسئلوالله من فضله ان الله کان بکل شیء علیما 

وچیزی راکه خدابه آن بعضی ازشمارابربعضی دیگر برتری داده آرزو نکنید مردان راازآنچه کسب کرده اند بهره ای است وزنان راازآنچه به دست آوردند بهره ای است وهرچه میخواهیدازفضل خدابخواهید که بی گمان خدابه هرچیزی آگاه است 

سوره مبارکه نساء آیه ۳۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبت کردن

بعضیاشون فرار میکنن از آدم بعضیا هم زخم زبون میزنن و دلم رو میشکونن من واقعا همیشه دوسشون داشتم و سعی کردم محبت کنم ولی وقتی محبت هم میکنم بیشتر عصبانی میشنو بیشتر دلمو میشکونن

فکر کنم فقط مرگمه که خوشحالشون میکنه فقط از این ناراحتم که خودم نیستم ببینم که باهام خوب شدن