2777
2789
عنوان

نی نی سایت😒😒😒

193 بازدید | 16 پست

من نمیتونم لینک پست رو کپی کنم 

چه وضعیه راه انداختن یه جا درست و حسابی اموزش ندادن

هر روز هر روز باید بشینم یدونه یدونه بگم پاک کنید؟😒

یعنی هیچ کس جوابگو نیست؟ 

واقعا برای این سایت و این مدیریت متاسفم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناراحتی از سایت برو

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
ناراحتی از سایت برو

یاده اون مجریه افتادم😂😂😂

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
میخوام پست هام پاک بشن چیزی هست که شناسایی میشم و نمیدونستم ساده ترین حق کاربرا رو دریغ کردن و نمیشه ...

امکان اینکه پست هات حذف بشه وجود نداره

فقط میتونی تاپیک حذف کنی

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

سلام من باید چیکار کنم کاربری هام برگرده؟

سلام

اکانت های دیگه ای داشتی ؟

و دلیل تعلیقت چی بوده ؟

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

سلام اکانت های دیگه ای داشتی ؟ و دلیل تعلیقت چی بوده ؟

آره دوتا دیگه داشتم خودم گفتم تعلیقم کنن مال چند ماه پیش 

یکی دیگه هم به خاطر اینکه راجب حجاب بود تایپک زدم واسه همین 😔 اون دوتا که تعلیق کردم اسمشون نمیدونم شماره ای که باهاش عضو شدم میدونم 

پا ها روی زمین ولی طرفدار پرواز!
آره دوتا دیگه داشتم خودم گفتم تعلیقم کنن مال چند ماه پیش  یکی دیگه هم به خاطر اینکه راجب حجاب ...

تعلیق که شدین همه پست تایپیک هاتون هست یا پاک شده؟

اگه پاک میشه منم چندتا فحش بهشون بدم تعلیقم کنن😂😂😂چند روزه اسیر این بی فکرا شدم

آره دوتا دیگه داشتم خودم گفتم تعلیقم کنن مال چند ماه پیش  یکی دیگه هم به خاطر اینکه راجب حجاب ...

پایین صفحه رو نگاه کن

آیتم " تماس با ما "

ی فرم هست پُر کن بگو کاربری هامو باز کنید 

هر روز بهشون یاد آوری کن معمولا باز میکنن کاربری ها رو بعد از مدتی