2777
2789
عنوان

گوه میخوره هرکی میگه شامپو بزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1942 بازدید | 81 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من مو دارم اندازه خرمن.تا باسن به چه پرپشتی.شامپو هم میزنم اصلا هم مهم نیس چه شامپویی، هر چی تو ...

یه درصد کمی 

اینجوری هستن

اما۹۰درصد مردم اگر تغذیه یا شامپوشوندمناسب نباشه ریزش میگیرن

اشتباه محضه شما شامپوی خوب استفاده نمیکنی من هر کی رو تو این سایت دیدم برندای بد استفاده می‌کنه آخرش ...

انفاقا من برندهای خوب امتحان کردم و آخرش رسیدم به یک شامپو بچه ایرانی که از همه بهتر بود.

البته نمیشه از شامپو انتظار داشت مشکلات مو رو حل کنه

اول باید علت مشخصه بسه و درمان. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یبار به توصیه کسی صابون زدم به موهام اینقدر خشک و بد خالت شد که نگو.کف سرم هم پوسته شد.شامپو میزنم و مشکلی هم ندارم.شما شامپوت به سرت نساخته و صابون خوب بوده برات.دلیل نمیشه برای همه همین طور باشه.در ضمت شامپو هم داخل ترکیباتش اسید نداره کلا.

این همه پرسیدند چه صابونی اصلا جواب ندادی. 

بدرد نمیخورهشامپو صبغ هم همو بیس شامپو داذه مثل دکزاپن لورامید و... چندتا عصاره بهش اضافه کردن

بزای من که خیلی خوبه اصلا موهام نمی‌ریزه و‌موی جدید هم درآوردم 

فقط برای موهای خشک را باید خرید چون خیلی خشک‌میکنه 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

استارتر تو ۴ صفحه توضیح ندادید اون قلق چیه!

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

چه برندی استفاده کردین؟

خیلی برندها

اشتباه محضه شما شامپوی خوب استفاده نمیکنی من هر کی رو تو این سایت دیدم برندای بد استفاده می‌کنه آخرش ...

عزیزم شامپو وصابون ساختارشون فرق میکنه از دچتاحانواده مختلفن

صابون سدیم هیدروکسیدداره یاهمون سودسوزاور

شامپو از دل امریکاهم بیاد تگزاپن ولورامید و.. داره

به خاطر همین آشغالای داخل شامپو که یعنی بیس شامپو تشکیل میدن که ریزش مو میاره 

امیدوارم منظور منو متوجه شده باشید

یعنی شما بهترین شامپوارم بزنی به سرت بازم عوارضشو داره

یبار به توصیه کسی صابون زدم به موهام اینقدر خشک و بد خالت شد که نگو.کف سرم هم پوسته شد.شامپو میزنم و ...

اتفاقا شما اگه یه ذره شیمی دونسته باشی می‌دونی که 

پی اچ شامپو کلاً اسیدیه یعنی اسید هستش