الان ۱۲ روزه قهریم همش رو مخم بود خیلی اذیت خودمو خونوادم کرده رفیق بازه طاقت دیدنمو نداره شوقی به دیدنم نداره همش بی احتدامی میکنه به خونوادم ینی هیچی چیز مثبتی نداره هیچیا.جز قیافه ک اونم بخوره تو سرش .من بحثمون شد بلاکش کردم و اونم کاملا مقصر بود بعد از ۴ روز نه زنگ زد نه هیچ زد پروفایلشو اینا رو برداشت من چک کردم دیدم اینکار کرده شد ۸ روز اینا گفتم از بلاک درش بیارم ک بهونه دسش نباشه درش اوردم مث خودش پروفایلمو اینا برداشتم تا شد ۱۰ روز گفتم خب این چ کاریه پروفایل شاد میزارم تا بپدکه حالا امروز ک ۱۲ روزه چک کردم دیدم بلاکم کرده خونوادم کلا میگن این بدردت نمیخوره اصلا مال زندگی نیست چیکار کنم خودمم دیگه دلم کلا ازش چرک شده
فایده نداره الان که باید روز هایخ وبی رو باهم داسته باشین اینجوری حالا ببین زیر یه سقف بدتره. مردی که رفیق باز باشه اصلا به درد نمیخوره هیچ وقت هم نمیتونه پول جم کنه داریم تو فامیل همه چیو خرج رفیقاش کرده
ما دوست بوددیم بعد از ۳ماه اومددخاستگاری خونوادم راضی نشدن بعددهمینجور تا ۳سال بعدشم دوست موندیم دیگه من دیدم قصد نداره بیاد باز خاستگاری ۱سال ولش کردم این مدت همش التماسم کرد کبرگردم پیشش من قبول نکردم بعد اومد خاستگاری همه راضی شدن از وقتی بله رو گفتم اذیتم کرد انگا اومد فقط انتقام بگیره
همش میگه زن گرفتم انگار برای خودم پاسبان گرفتم مثلا میخاد بره جایی بگم منم میام میگه پس نمیرم چون تو میخای بیای خب ادم بهش برمیخوره خیلی تمایلی نداره پیشش باشم بااینکه مثلا عاشق من بوده همه تو شوکن ازاین رفتاراش
همش میگه زن گرفتم انگار برای خودم پاسبان گرفتم مثلا میخاد بره جایی بگم منم میام میگه پس نمیرم چون تو ...
دوست عزیز من به شخصه نسخه طلاق و جدایی رو برای هیچ کس نمیپیچم اما یه واقعیتی رو بهت میگمن اگر همسرت این اخلاق ها رو داره عمر و جونیت رو صرف نکن چون متاسفانه کسی رو میشناسم که کاملا توی زندگیشون بوده و هستم شوهرش همین اخلاق ها رو داشته 18 سال از زندگی مشترکشون گذشته و هنوز که هنوزه شوهرش همین طوره و ذره ای از رفتاراش تغییر نکرده اون برای خودش خوشگذرونی میکنه و خانم بیچاره همش در حال غصه خوردنه تا بچه نداره راه زندگیت رو جدا کن