2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت برو هرغلطی میخوای بکنی بکن

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 26 پست
اره

فایده نداره الان که باید روز هایخ وبی رو باهم داسته باشین  اینجوری حالا ببین زیر یه سقف بدتره. مردی که رفیق باز باشه اصلا به درد نمیخوره هیچ وقت هم نمیتونه پول جم کنه داریم تو فامیل همه چیو خرج رفیقاش کرده 

😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواجتون سنتی بود؟یا دوستی؟

ما دوست بوددیم بعد از ۳ماه اومددخاستگاری خونوادم راضی نشدن بعددهمینجور تا ۳سال بعدشم دوست موندیم دیگه من دیدم قصد نداره بیاد باز خاستگاری ۱سال ولش کردم این مدت همش التماسم کرد ک‌برگردم پیشش من قبول نکردم بعد اومد خاستگاری همه راضی شدن از وقتی بله رو گفتم اذیتم کرد انگا اومد فقط انتقام بگیره

همش میگه زن گرفتم انگار برای خودم پاسبان گرفتم مثلا میخاد بره جایی بگم منم میام میگه پس نمیرم چون تو میخای بیای خب ادم بهش برمیخوره خیلی تمایلی نداره پیشش باشم بااینکه مثلا عاشق من بوده همه تو شوکن ازاین رفتاراش

رفتم مشاور اتفاقا همینو گفت محبتشم کردم پرو شدو بدتر شد

شایدم خودش نمیدونه چی میخواد 

ازش دور بودی یه مدت ،دلش هواتو کرده ،اومده خواستگاریت ،حالا که زنش شدی ،براش عادی شدی

یه سری آدمها فقط اشتیاق داشتن و رسیدن رو دارن ،بهشون که رسیدن بیخیال میشن

همش میگه زن گرفتم انگار برای خودم پاسبان گرفتم مثلا میخاد بره جایی بگم منم میام میگه پس نمیرم چون تو ...

متولد چه ماهیه ؟

من خودمم همین جورم ،اصلا نقش مادر بودن براش نداشته باش

ببشتر براش نقش همون دوستی باش 

نمیگم کاری بهش نداشته باش ولی به یه توضیح مختصر اکتفا کن ،جزییات رو نپرس

همش میگه زن گرفتم انگار برای خودم پاسبان گرفتم مثلا میخاد بره جایی بگم منم میام میگه پس نمیرم چون تو ...

دوست عزیز من به شخصه نسخه طلاق و جدایی رو برای هیچ کس نمیپیچم اما یه واقعیتی رو بهت میگمن اگر همسرت این اخلاق ها رو داره  عمر و جونیت رو صرف نکن چون متاسفانه کسی رو میشناسم که کاملا توی زندگیشون بوده و هستم شوهرش همین اخلاق ها رو داشته 18 سال از زندگی مشترکشون گذشته و هنوز که هنوزه شوهرش همین طوره و ذره ای از رفتاراش تغییر نکرده اون برای خودش خوشگذرونی میکنه و خانم بیچاره همش در حال غصه خوردنه تا بچه نداره راه زندگیت رو جدا کن