2777
2789

سلام دوستان ، مادرم مدتیه درد مقعد داره ، خیلی داره عذاب می کشه . لطفا اگر دکتر خوبی برای شقاق و همورویید می شناسید معرفی کنید ممنون میشم . تهران هستم 😘❤️

شهرام عبادی فوق تخصص گوارش

کولونوسکوپی انجام دادی؟

یک عدد عشق چای☕️🫖بفرما چایی؟ ترک زبان !!!!عاشق تنهایی...کیوت هسدم از همون واقعیای بی میک آپ😏گشتم نبود،نگرد نیست 🤤دوسداشتم سنمو زیاد نوشتم....چگونه خودت را ساختی؟ زخم ب زخم جوابمه ! امضاهای یه سریاتونو خیلی دوسدارم اما حسش نیست بخوام به اندازه همونا بنویسم یا به همتون بگم وای امضات  هاهاها🤣 تیکر بلند شدن موهام و چن تا هدفمه دوسداشتم بزارم آبی چون تیکرش قشنگ بود💙😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خودم همین مشکل رو دارم ولی دکتر نرفتم هنوز اما تا جایی که پرسیدم دکترای جراح داخلی بیمارستان م ...

فقط درد یا بیرون زدگی هم هست بعد اینایی که بیررن زدگی دارن چجور برمیگرده سر جاش

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
هم درد دارم هم بیروزدگی میمیرم و زنده میشم موقع دستشویی بیرون زدگی فقط با عمل درست میشه

یعنی بیرون زدگی جر عمل راهی نداره مگه میشه اخه  نشستن زیاد تحرک نداشتن اب زیاد نخوردن سبزیجات زیاد نخوردن باعث میشه ادم یوبس بشه😂البته  ارثی هم هست این مشکل  منم مشکل رو دارم درد و....نه ولی بیرون زدگی اره😭 البته گاهی که تحرک ندارم درد هم میگیره من روم نمیشه بخوام عمل کنم دنبال راهیم که بدون عمل رفع بشه

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎

۱.زردچوبه + روغن زیتون رو با هم مخلوط کن و به مدت ۳ روز فقط  شبا بزن تا صبح بمونه

۲.ویتامین E به بیرون و داخل

۳.همیشه تمیز کنم و بشورم و لباس زیرم تمیز باشه و ترجیحا لباس زیر نپوشم

۴.بعد هربار دستشویی کرم مخصوص شقاق رو بزنه 

۵.هروز تو تشت آب ولرم بشینه

۶.خوب شدن شقاق اقلا ۳ ماه زمان میبره،و دکتر لازم نیست و عمل جراحی و لیزر بدترش میکنه

غروری که زیرپایش خورد شده بود را محکم تر و بلندتر از قبل ساختم و قلبی که هرثانیه براش میتپید را به سنگ سردی تبدیل کردم که از هیچ احساسی سر در نمی آورد😌🖤

۱.زردچوبه + روغن زیتون (باهم مخلوط کنید و شبا قبل خوار بزنید تا صب، ۳ روز اینکارو کنید منکه انجام دادم خوب شدم)

۲.ویتامین E به بیرون و داخل

۳.استفاده از کاهو،روغن زیتون،اب کافی،سبزیجات

۴.شست و شو با پودر سعدکوفی از از داروهای ایت الله تبریزیان،باید از نماینده از فرد بخریم.

۵.همیشه چرب نگه داریم.

۶.قرص امگا بخریم و روغنشو بزنیم.

۷.سرکه سیب سبز،یک لیوان و نیم سرکه سیب داخل اب گرم بریزیم و نیم ساعت توش بشینیم،

۸.همیشه تمیز کنم و بشورم و لباس زیرم تمیز باشه و ترجیحا لباس زیر نپوشم.

بچه ها منم یه زمان هم شقاق داشتم هم همرویید،مورد ۱ و۲ و ۳ و ۵ و ۸ رو انجام دادم خوب شدم،این مواردم با سرچ و تحقیق به دست آوردم،امیدوارم مفید باشه براتون

غروری که زیرپایش خورد شده بود را محکم تر و بلندتر از قبل ساختم و قلبی که هرثانیه براش میتپید را به سنگ سردی تبدیل کردم که از هیچ احساسی سر در نمی آورد😌🖤

شیاف یخم خیلی کمک میکنه به جمع شدن بیرون زدگی،و اینکه بعد از مدفوع چند دقیقه آب سرد به اون محل بگیرید

ممنون عزیزم که راهنمایی کردی فقط بیرون زدگی هم جمع شد؟ 

برای من بیرون زدگی خیلی کوچولو داشت،گاهی بیرون میزد

ولی کسایی که بیرون زدگیم داشتن جواب گرفتن،شماام استفاده کن ان شالله که جواب بگیری🙂

۱.زردچوبه + روغن زیتون (باهم مخلوط کنید و شبا قبل خوار بزنید تا صب، ۳ روز اینکارو کنید منکه انجام دا ...

عزیزم شما شقاقت کلا خوب شده ؟! مورد ۱ که گفتی باید داخل مقعد هم بزنیم یا بیرونش