2777
2789
عنوان

بچه هاکولیا واقعافقیرن؟؟

255 بازدید | 24 پست

نمیدونم شماهم توشهرتون دارین یانه اینجا همه جا پخشن یسریخانوماییشبیه بهم لباس بلندتماما مشکلی صورتشونم خالکوبی داره اکثرا ..تو داروخونه ها سرچهارراه سوپری میان اویزون میشن نسخه دکتر دستشونه یامیگن برام اینو بخراونو بخر...

میگن اینجا فقیر نیستن و شوهرای گردن کلفت دارن میخورن میخوابن ایناهم اویزون مردم میشن پول میگیرن ...

خیلی هستنا من دیروز چندتاشو دیدم برای یکیش روغن خریدم فروشنده گفت اینا میذارن گردن مردم براشون چیزمیزبخری دروعگوعن

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

اره منم لرستان زیاد دیدم

نمیدونم

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اکثرا دورغ گو هستن وگرنه تو حتی همین زن هم اگه سالمی میتونی بری کار بکنی خیلی از زن هارو دیدم که چندتا جوراب گذاشتن جلوشون که بفروشن و از صبح تا شب کنار خیابون نشستن اینت شرف دارن و به گدایی عادت نکردن...من معتقدم که آدمای فقیر بیشتر صورتشون رو با سیلی سرخ نگه میدارن و تن به گدایی نمیدن

وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ به امید خدا موفق میشم

من تو شهرمون اینارو ندیدم ولی تو قم خیلی دیدم 

حتی یکیشون تو مغازه لباس فروشی دست کرده بود تو کیف مامانم.

من باشم به اینا کمک نمیکنم برای کمک خیلیای دیگه هستن که واقعا احتیاج دارن.

من ریشه دارم وتو بدترین شرایط هم جوونه میزنم :) 💚
شغل اب و اجدادیشونه یه جورایی در قالب همون گدایی و... حتی مواد جابه جا میکنن و کلی چیزای دیگ 

وای چقدر بد ..اونوقت ادم فقیر واقعیو نمیتوته تشخیص بده هرچند که فکرکنم کسی که واقعا فقیره اونقدر عزت نفسش بالاس نمیاد اینطوریکنه

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59