2777
2789
عنوان

بچه هاکولیا واقعافقیرن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم نمیدونم اونی که میاد درخواست میکنه واقعاً نیازمنده یا نه. ولی خیلی شنیدم که اونا وضعشون خوبه و بخاطر راحت‌طلبی از این روش پول درمیارن. حتی میگن اگر براشون جنس هم بخری، میرن همون جنسو به مغازه‌دار پس میدن یا میبرن یه مغازه‌ی دیگه میفروشن. 

خیلی سال پیش یادمه دو سه روز یه بار مجبور بودم یه مسیری رو با اتوبوس برم و بیام، یک پسر جوان نامرتبی بود میگفت من از شهرستان اومدم، یکی از اعضای خانوادم بیمارستان بستریه، خودم سه روزه غذا نخوردم و ... هر دفعه‌ هم همون جملاتُ تکرار میکرد. خب اون اگر واقعاً نیازمند بود، توی چند از مردم گرفتن مشکلش حل میشد، پس نیازمند نبود... فقط عقلش نمیرسید که اینجا دیگه همه شناختنش و باید بره یه جای جدید...

اره اکثرا دورغ گو هستن وگرنه تو حتی همین زن هم اگه سالمی میتونی بری کار بکنی خیلی از زن هارو دیدم که ...

همون زن که اومد آرت روغن گدایی کرد شاید اگه به فروشنده میگفت من دو روز میام مغازه رو جارو میکشم یه روغن بهم بده بجاش قبول میکرد

وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ به امید خدا موفق میشم

توی شهر ما یه پیرمرد هست بهش میخوره بالای هفتاد باشه بیچاره معلومه که نمیخواد تن به گدایی بده و مجبوره کارکنه و نیاز داره یه دستمال و یه شیشه پاک کن دست میگیره سر چهار راه شیشه های ماشین هارو پاک میکنه تا بهش پول بدن گاهی اوقات خستس تا میاد پاشه چراغ سبز میشه مردم میرن من به این پیرمرد با جون و دل کمک میکنم اونم به بهونه شیشه ماشین پاک کردن که غرورش له نشه

وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ به امید خدا موفق میشم