2821
2789
عنوان

دیگه از خدا گله نمیکنم

128 بازدید | 4 پست

چند وقت پیش تاپیک زدم که چرا صاحبخونه ها انقد بی منطق شدن پای معامله میبرن بالا اجاره رو الان خدا رو شکر میکنم اون دوتا قرارداد بهم خورد چون خدا برام چیز بهتر در نظر داشت با نصف قیمت اون خونه ها صاحبخونه فعلیمون دوباره تمدید کرد قراردادشو من که از این به بعد فقط دعاش میکنم تا دو سال دیگه که خونه خودمون آماده شه خیالمون راحته خدا خیرش بده

اومدم اینو گفتم که اگه الان تو شرایط بدی هستین که فکر میکنین دنیا به آخر رسیده باید بدونین دنیا به آخر نرسیده اگه هم خدا دری رو به روتون بست به زور بازش نکنین حتما یه چیز بهتر در انتظارتونه 

امیدوارم همه حالشون خوب باشه💖

خداروشکر

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

🥺😭

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.