2777
2789
عنوان

چطوری برااش گردونم خخخخخیییییلی گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 25 پست

ظاهراً بازم میخوای اشتباهاتتو ادامه بدی 

اون چندبار غرورشو گذاشته زیر پاش، بهت پیام داده، تو هم یبار پیام بده، البته اگه من بودم بدون هیچ ملاحظه ای، بهش زنگ میزدم. 

تو همچین شرایطی، غرور معنی نداره، بچسب به زندگی و آینده‌ت 

اتفاقا الان که هر دوتون سرتون خورده به سنگ و از گذشتتون پشیمونین، زندگیتون قطعا بهتر میشه، البته به شرط کنار گذاشتن اشتباهات قبل و درس گرفتن ازشون. 

پیشاپیش پیوند مجددتون مبارک💐💐💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهراً بازم میخوای اشتباهاتتو ادامه بدی  اون چندبار غرورشو گذاشته زیر پاش، بهت پیام داده، تو ه ...

وای آخه به راحتیااااا نیس شما از خیلی چیزهاااا خب ندارین ولی یه کارهایی میکنم براخره

چون خودم بزور به خواست خودم طلاق گرفتم اون مخالف بود مثلاً ولی بچه ها منم مجبور شدم بخاطر اخلاق بد و مشکلاتش توی دوران طلاق بچه ها یه نفر آدم درست و حسابی نفرستاد دنبال من یا خانواده اش انگار یه جورایی اونا هم راضی بودان به طلاق حالا که به مرحله مهریه گرفتن رسیده من پشیمون شدم دلم نمی‌خواد همین جوری برم دوس دارم اونم کل اشتباهاتش و جبران کنه اونم با عشق و زوق و شوق و احترام بیاد ولی اون انگار برای مهریه ندادانه و خانواده های هر دومون که خیییلی مخالف آن فکر نکنم اصلا راضی بشن ان

من دوتا رو میشناسم ک بعد ۷  ۸ سال دوباره برگشتن و زندگی کردن باهم

طلاق نگرفته بودن ولی دعوای بدی داشتن و میخواستن جدا بشن...

یکیشون ک دوتا بچه هاش گفته بودن ما هم بابا میخوایم هم مامان و باعث آشتی شد البته مرده آدم شده بود بعد کلی زندون رفتن و اعتیاد ...

دومیشم باهم کنار اومدن با اینکه مراسم عروسیشون شبیه آتش بس بود و مادر زن یه ور مادرشوهرم یه ور دیگه ولی الان صاحب بچه هم شدن چنتا

اینم بگم یکیشون ک معتاد بود سرکار نمیرفت زندون رفت تعدادشو نمیدونم .

زنه خودش سرکار رفت خونه اجاره کرد  بچه هاشو تنهایی بزرگ کرد ماشین خرید ...

بعد مرده تو این مدت آدم شده بود ویا اینکع خودشونم همو میخوهستن هنوز بچه هام اومدن وسط..‌

الانم اون ماشین رو فروختن و یه ۴۰۵ خریدن...بچه هام دیگه باید ازدواج کنن

خانومه هم دیگه اون خانوم قبلا نیس .یه خانوم سرحال و جدی و حرفش برو داره و اداره خونه دستشه ...

چن بار برام پیام فرستاده

چی شد بالاخره برگشتین به هم؟ غرورتو بزار کنار من هفت ماه بعد طلاق پیام دادم به شوهرسابقم بیا فرصت بدیم جوابمو نداد تا اینکه فهمیدم عقد کرده. تا دیر نشده برگرد 

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹