2777
2789
عنوان

مجردی و از این پیشنهاد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 31 پست
ما پسرها هم کسایی هستن توی ذهنمون که تقدیر باعث شده دورشیم

اگر پسری چندسال بادختری بوده بنا بدلایلی نشد بهم برسن هیچ وقت فراموشش نمیکنه؟

البته خودم میدونم فراموش نمیشه بلاخره چندسال جزوی از زندگیش بوده ولی بازم سوال شدو برام 

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
هیچ معلوم نیست.که با اون ادم به کجا میرسیدی بچسب به حالت از الانت لذت ببر گذشته گذشت دیگه عزیزم

ن هرگز انتخابم اون شخص نبود چون از اولش دروغش رو شد برام 

ولی یجوری به دلم نشست 

الانم من حتی چهرشو دقیق به یاد نمیارم و اونو جای دوری دیدم ببینمش هم نمیشناسمش ولی خاطرش تو ذهنمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما پسرها هم کسایی هستن توی ذهنمون که تقدیر باعث شده دورشیم

حتی با وجود زن و بچه ؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ن هرگز انتخابم اون شخص نبود چون از اولش دروغش رو شد برام  ولی یجوری به دلم نشست  الانم م ...

خب پس بهتر که نشد ادم دروغ گو فقط با روح روانت بازی میکرد اگه باهاش دوست میشدی پس ارزش فکر کردنم نداره

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
خب پس بهتر که نشد ادم دروغ گو فقط با روح روانت بازی میکرد اگه باهاش دوست میشدی پس ارزش فکر کردنم ندا ...

اره منطقی تصمیم گرفتم

فقط علت این رفتارشو هیچ وقت نفهمیدم از من خیلی بزرگتر بود 

خوشتیپ تر بود 

فکر کنم اون شخص ده تا دوست دختر عوض کرده تا الان😂😂😅

حق گفتی ولی تعدادو کم گفتی😂✌🏻

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اره منطقی تصمیم گرفتم فقط علت این رفتارشو هیچ وقت نفهمیدم از من خیلی بزرگتر بود  خوشتیپ تر بو ...

خب که چی عاشق و شیفتت نشده که فقط پیشنهاد دوستی داده احتمالا برای وقت گذرونی گزینه مناسبی دیده شمارو

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

خب که چی عاشق و شیفتت نشده که فقط پیشنهاد دوستی داده احتمالا برای وقت گذرونی گزینه مناسبی دیده شمارو

حق با شماست 

ولی انگار چون اولین بوده یا سن من کم بوده تو ذهنم ماندگار شده 

با این حرف شما خوشحال شدم که احساسی عمل نکردم 

حق گفتی ولی تعدادو کم گفتی😂✌🏻

رعایت کردم دیگه 😂😂

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

رعایت کردم دیگه 😂😂

نه عددد کم گفتی طرف الان بالای ۱۰۰تا عوض کرده

برای این قماش ده تا عددی نیس