2777
2789
عنوان

مجردی و از این پیشنهاد ها

326 بازدید | 31 پست

وقتی نوجون بودم یکی پیشنهاد دوستی بهم داد از من خیلی بهتر بود منم جلو خودش باشه گفتم بعدش دیه ن زنگ زدم ن چیزی 

چند روزه همش یادش میفتم چرا پیشنهاد داد تو شرایط سخت 

تا چشم مامانم دور دید سریع گفت ک شمارشو حفظ کنم از من بزرگتر بود و خوشتیپ تر به نظر خودم 

علتشو هنوز نفهمیدم 

راضی هستم دوست نشدم باهاش ولی نمیدونم چرا اون از یادم نمیره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم اون شخص ده تا دوست دختر عوض کرده تا الان😂😂😅

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

ای بابا یادش بخیر بیخیال هراز گاهی یاد ادم میاد دیگه خاطرات گذشته چه خوش بود الان متاهلی؟؟

یس

الان با عذاب وجدان میگم یا ترس از حمله بقیه گاهی میگم کاش دوست میشدم ک تا الان تو ذهنم نبود 

بین عقل و احساس عقلو انتخاب کردم 

یس الان با عذاب وجدان میگم یا ترس از حمله بقیه گاهی میگم کاش دوست میشدم ک تا الان تو ذهنم نبود  ...

هیچ معلوم نیست.که با اون ادم به کجا میرسیدی بچسب به حالت از الانت لذت ببر گذشته گذشت دیگه عزیزم

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
چون اولیش بوده و بی تجربه بودین همیشه اولیا موندگار میشن

خوشتیپ بودنش و اینا بی تاثیر نبود 

ولی بیشتر برا اینکه تو یک ساعتی ک تو اون جا بودیم انگار منتظر بود یه دقیقه از مامانم دور شم بعد شماره بده 

بعد گفت ساعت مثلا ده زنگ بزن الان گوشیم خاموشه 

بعد تلفنش زنگ خورد 

بعد جواب داد با خجالت یه چیزی نگفت سیگار روشن کرد 

ولی نفهمیدم اون چرا بمن پیشنهاد داد