2777
2789
عنوان

تولدکراشم را تبریک گفتم....

174 بازدید | 14 پست

سلام سلام 

تولدش را تبریک گفتم 

اولش بگم ما خیلی باهم راحتیم خدایی 

میخواستم بیام بگم چرا سین نمیزنه پیامم را پاک کنم اگه بده که در همین که بیام تو سایت جواب داد😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خب خب خب 

بالاخره ی سال دیگه هم گذشت 

امید وارم همیشه از ته دل بخندی 

غم و غصه ازت دور باشه 

به هرچی میخوای برسی 

روز به روز خوش اخلاق تر بشی 

وهمیشه مراقب قلب مهربونت باشی 

و میدونم که بهترین روز ها در انتظار تو هست 

HBD dear Hamed :)🤍

۱۴۰۱/۶/۹

به وقت 00:00🖇️

من این پیام را با یه فیلم سم ازش فرستادم پیویش

بعد حالا  جوابش 😐

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
چند سالتونه 😐

اون ۲۴ سالش شد من هجده سالمه 😐😢

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معذرت میخوام  ولی من بد از لو رفتن کاربر زهرا خانوم دیگه تو هیچ تاپیک دختر خاله پسرخاله ای شر ...

یا خدا کی لو رفت

معذرت میخوام  ولی من بد از لو رفتن کاربر زهرا خانوم دیگه تو هیچ تاپیک دختر خاله پسرخاله ای شر ...

چی بود تاپیکش مگه همش حرف زهرا خانومه

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋
وا نفهمیدی ؟

نه من اصلا خبر ندارم 

میومد از داستان عشق و عاشقی خیالیش تاپیک میزد و مارو اصگل خودش کرده بود 

همون که پشت کنکور بود پسر خالش می خواست بره خارج؟؟نگو که اون دروغ بوددد

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋
میومد از داستان عشق و عاشقی خیالیش تاپیک میزد و مارو اصگل خودش کرده بود 

خببببب