2777
2789

منم باراولم بود.بخش بخش کن.همه رو قاطی کنی سختت میشه..مثلا اول اشپزخونه کلا همه چیو با سلیقه بزار کارتون روی شکستنی هاهم باماژیک بنویس..بعد پڋیرایی بعد اتاق ها..اینطوری راحتره 

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم

زیر کارتون هاییم ک مشکوکی ک زیرش احتمالش هس ک باز بشه چسب بزن ک وسایل داخلش موقع بردن نریزه..روزنامه باطله هم بگیر شکستنی هارو بپیچ بهش بزار داخل کارتون.

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!