زیبای_خفتههه مدیر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 488 عنوان بینیمو امروز عمل کردم بیاین نظر بدین ++ عکس | مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 84 پست بچهها امروز ساعت ۳ از کلینیک مرخص شدم اینم عکس دکتره که گذاشته تو پیجش ببینید نظرتون چیه خوب شده؟؟ 1401/06/08 | 23:43 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیبای_خفتههه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 488 اسی لوله تو گلوت بود موقع عمل؟ فکر کنم اره چون یکوچووولوو گلودرد خیلی خفیف دارم
زیبای_خفتههه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 488 عزیزم مبارکت باشه خوشکل شده میگم برای تنفس با دهان اذیت نمیشی؟ منم دوماه دیگه نوبت عم ... ببین یه کوچولو سخت هست ولی جوری نیست که نشه تحمل کردد من به نظرم به زیبایی بعدش میرزه واقعااا چون من واقعا مصمم بودم حتمااا میخواستمعمل کنم
جودیت_ عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1140 ببین اصلااااا دردی نداری واقعا یه سرمصبح بهت وصل میکنن میتونم بگم تنها درد عمل همونه و بعدش هیچ در ... همه همینو میگن ولی آخرشم دلم آروم نمیشه میترسم بااینکه خیلی دلم میخواد عمل کنم اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰
کاربرخانومم عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 10717 تا چند روز باید با دهان نفس کشید ؟ فقط خدا و دیگر هیچ ....
زیبای_خفتههه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 488 همه همینو میگن ولی آخرشم دلم آروم نمیشه میترسم بااینکه خیلی دلم میخواد عمل کنم حقیقتا صبح قبل عمل انقد استرس داشتم دیگه میخواستم کنسل کنم😂 ولی واقعا هیچی نیست هیچییی
ستایش۱۳۶۸ عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 3686 ببین یه کوچولو سخت هست ولی جوری نیست که نشه تحمل کردد من به نظرم به زیبایی بعدش میرزه واقعااا چون من ... مرسی عزیزم راه تنفس کلا ازبینی ات الان بسته شده؟
زیبای_خفتههه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 488 تا چند روز باید با دهان نفس کشید ؟ نمیدونم دقیقا ولی قطره میدن باید بریزی بینی باز میشه
زیبای_خفتههه مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 488 مرسی عزیزم راه تنفس کلا ازبینی ات الان بسته شده؟ نه میتونم تنفس کنم الان ولی جلوش باند گذاشته و بستس یکم سخته ترجیح میدم یا دهن تنفس کنم
جودیت_ عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1140 حقیقتا صبح قبل عمل انقد استرس داشتم دیگه میخواستم کنسل کنم😂 ولی واقعا هیچی نیست هیچییی ولی به نظرم به زیبایی بعدش می ارزه..خیلی چهره آدم عوض میشه اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰