2777
2789
عنوان

بینیمو امروز عمل کردم بیاین نظر بدین ++ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2233 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی نفس بکشی؟ درد داشت؟؟؟  غذا خوردی راحت؟؟؟  چندساعت عمل طول کشید؟؟؟  درد داری ...

بلافاصله از اتاق عمل میای بیرون تحت تاثیر دارو بیهوشی میگی با خودت عجب غلطی کردم ولی بعدش سریع اوکی میشی

مگه نمیگی تازه مرخص شدی آخه کبودی چیزی نداری پفم نداری

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇
خواهرم آرام باششششش😐😂

ذوق کردم براش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
والا خوبه امروز عمل کردی و میتونی گوشی دستت بگیری   ماشاالله

دکترش گرفته

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
میتونی نفس بکشی؟ درد داشت؟؟؟  غذا خوردی راحت؟؟؟  چندساعت عمل طول کشید؟؟؟  درد داری ...

از ساعت ۷:۳۰ گفتن کلینیک باشیم و دکتر پنجتا عمل داشت امروز من دومین عمل بودم یک ساع کارای وصل کردن سرم و این چیزا شد و ساعت ۸ دکتر اومد و عمل اول انجام‌شد من ساعت ۱۰:۳۰ عملم شروع شد و‌با ریکاوری و اینا کلا ۱۲ اومدم توی بخش