2777
2789
عنوان

چند نامه عاشقانه از خدای مهربان در قرآن و روایات

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 24 پست
اسم کتاب چیه؟

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خیلی قشنگ بود😭مرسی اسی❤

خواهش میکنم. کتاب رو هم دانلود کنین بخونین و لینک دانلودشو برای بقیه هم بفرستین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداوند متعال در حدیث قدسی میفرماید: اگر بندگان گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هست ...

قربون خدا برم چقدر غریبه .با وجود اینکه گناهکاریم باز مشتاق دیدار ماست ولی ما انگار نه انگار

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

خیلی قشنگه فقط چرا حس میکنم هیچ کاری برام نمیکنه؟از طرفی هم دوست ندارم کفر بگم به پاکی خودش قسم بخاطر نزدیک شدن بهش از یه گناه بزرگ توبه کردم به سمتش رفتم اما همونطور مث قبل هر روز خوارتر میشم دارم ذره ذره آب میشم آخه چرا؟یعنی دلش برام نمیسوزه 

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀

فقط آرزوم اینه یا فقط حالمو خوب کنه یا خودش نفسمو بگیره

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀
خیلی قشنگه فقط چرا حس میکنم هیچ کاری برام نمیکنه؟از طرفی هم دوست ندارم کفر بگم به پاکی خودش قسم بخاط ...

بسم الله الرحمن الرحیم.
خدا ارحم الراحمینه. مهربانترین مهربانانه. از خودمون بهمون نزدیکتره. خدا عاشق و مشتاق و منتظر ماست تا به آغوش رحمتش برگردیم.
کارای خوبمون رو بیشتر و از گناهانمون صادقانه و خالصانه توبه و به سمت خدا برگردیم.
اونوقت خدا ما رو مشمول مغفرت و رحمت بینهایتش میفرماید.
فقط باید سعی کنیم دیگه اون گناه رو تکرار نکنیم و گذشته رو هم جبران کنیم. مثلا نمازها و روزه های قضا رو به جا بیاریم و اگه حق الناس هم بر گردنمون هست جبران کنیم.
میشه این کتاب کاملا امیدبخش رو درباره رحمت و محبت و مغفرت و اجابت خدا بخونین؟
تاپیکام همش درباره توبه پذیری و رحمت واسعه خداست.
این درگه ما درگه نومیدی نیست، صد بار اگر توبه شکستی بازآ.
https://www.ninisite.com/discussion/topic/8009438

@شنتنتا
سلام. بفرمایین.
امیدوارم با خوندن این هدیه خوشحال بشین.
و بیشتر از پیش حضور خدا و مغفرت و رحمت و اجابت خدا رو در زندگیتون حس کنین.

@شنتنتا   سلام. بفرمایین. امیدوارم با خوندن این هدیه خوشحال بشین. و بیشتر از پیش حضور خدا و ...

واییییی مرسی استارتر چقد خوبه چشاتو باز کنی یجورییی بخونی که گریه ات بگیرررره😭😭😭هم از پشیمانی هم از دلتنگی وشوق هم از شرمندگی یه حس باتماااام  احساسات مختلف  ازتتت خیلی ممنونم

توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم  مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم  کارگاه خیاطیمه  با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که  روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو  پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند 
واییییی مرسی استارتر چقد خوبه چشاتو باز کنی یجورییی بخونی که گریه ات بگیرررره😭😭😭هم از پشیمانی هم ...

خواهش میکنم. خیلی خوشحالم که دوست داشتین.
اگه دوست دارین مطالبم رو،
تو بقیه تاپیکهامم صداتون کنم.

خواهش میکنم. خیلی خوشحالم که دوست داشتین. اگه دوست دارین مطالبم رو، تو بقیه تاپیکهامم صداتون کنم.

باعث افتخارمهه

توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم  مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم  کارگاه خیاطیمه  با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که  روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو  پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند