2777
2789

چند نامه عاشقانه از خدای مهربان!

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ.»

هنگامی که بندگانم از تو درباره من بپرسند، [بگو:] یقیناً من نزدیکم، دعای دعا کننده را زمانی که مرا بخواند اجابت می کنم؛ پس باید دعوتم را بپذیرند و به من ایمان آورند، تا [به حقّ و حقیقت] راه یابند [و به مقصد اعلی برسند].

سوره بقره: آیه 186.

«قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَی أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَحْمَةِ اللّاهِ إِنَّ اللّاهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعاً أِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ»

بگو: «ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را می آمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است .

سوره زمر , آیه 53

«وَإِذا جآءَكَ الَّذِينَ يُؤْمِنونَ بِآياتِنا فَقُل سَلامٌ عَلَيْكُمْ كَتَبَ رَبُّكُمْ عَلَی نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ» انعام (6): 54.

و هنگامی كه مؤمنان به آيات ما نزد تو آمدند بگو: سلام بر شما، پروردگارتان رحمت (بر بندگان) را بر خود لازم و مقرّر كرده است.

خداوندا، تو چنان مهربانی و آن قدر كريم و بزرگواری كه در خطابی به انسان با داشتن لغزشها و گناهان بسيارش فرموده ای:

«نَادَيتُمُونِی فَلَبَّيتُكُم، سَأَلتُمونِی فَأَعطَيتُكُم، بَارَزتُمُونِی فَأَمهَلتُكُم، تَرَكتُمُونِی فَرَعيتُكُم، عَصَيتُمُونِی فَسَتَرتُكُم، فَإِن رَجَعتُم إِلَیَّ قَبِلتُكُم، وَإِن أَدبَرتُم عَنِّی انتَظَرتُكُم.

أَنَا أَجوَدُ الأَجوَدِينَ وَأَكرَمُ الأَكرَمِينَ وَأَرحَمُ الرّاحِمِينَ».

مرا خوانديد به شما جواب دادم، از من خواستيد به شما عطا كردم، با من به مخالفت برخاستيد به شما مهلت دادم، مرا ترك كرديد شما را رعايت نمودم، مرا معصيت كرديد من نسبت به شما پرده پوشی نمودم،

اگر به سويم باز گرديد، شما را میپذيرم، و اگر به من پشت كرديد، به انتظار بازگشت شما میمانم.

من بخشنده ترين بخشندگان، و كريمترين كريمان، و مهربانترين مهربانانم.

كشف الاسرار: 3/ 374.

به حضرت داوود عليه السلام خطاب فرمود:

«زمينيان را بگو: چرا با من دوستی نمی كنيد كه سزاوار دوستی منم؟ من خدايی هستم كه با من بخل نيست، با داناييم جهل نيست، با صبرم ناتوانی نيست، در صفتم تغيير نيست، در گفته ام تبديل نيست، رحمتم فراگير است، از فضل و كرم برنگردم، در ازل بر خود رحمت نوشتم، عود محبّت سوختم، دل بندگانم به نور معرفت افروختم، من دوست آنم كه مرا دوست است، رفيق آنم كه مرا رفيق است، همنشين آنم كه در خلوتِ ذكر با من است، مونس آنم كه به ياد من انس دارد.

داوود، هركه مرا جويد، مرا يابد، و او كه مرا يابد سزاوار است كه مرا نبازد.

داوود، نعمت از ماست، شكر ديگری میكنند؛ دفع بلا از ماست، از ديگری میبينند؛ پناهگاهشان حضرت ماست، به ديگران پناه میبرند؛ میگريزند ولی عاقبت باز میگردند!!»

محجّة البيضاء: 8/ 58.

منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.

جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

خداوند متعال در حدیث قدسی میفرماید:

اگر بندگان گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند.

میزان الحكمه، جلد ۴، صفحه ۲۷۹۷

در جای دیگری خداوند متعال به حضرت عیسی (ع) خطاب می کند :

ای عیسی : چقدر بنده ام را طلب کنم و انتظار او را بکشم ، ولی آنها بسوی من نیایند.

خداوند میفرماید:

اي موسي! هر‌كه از گناهكاران نزد تو آمد و به تو پناه برد، بگو خوش آمدي و آسوده شدي، چه جايگاه بزرگي است پيشگاه خداوند جهان. و بر ايشان آمرزش بخواه و بر ايشان مانند يكي از خودشان باش.(كافي8/48)

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عالی ممنون بابت حس خوب

خواهش میکنم خوشحالم که دوست داشتین. کتاب رو هم خوشحال میشم دانلود کنین بخونین و برای بقیه بفرستین.

چقدر قشنگ بود خدایا ازت ممنونم خدایا منو ببخش بخاطر تموم بدیهام بدجور شرمندتم😔

خواهش میکنم خوشحالم که دوست داشتین. کتاب رو هم خوشحال میشم دانلود کنین بخونین و برای بقیه بفرستین.

«نَادَيتُمُونِی فَلَبَّيتُكُم، سَأَلتُمونِی فَأَعطَيتُكُم، بَارَزتُمُونِی فَأَمهَلتُكُم، تَرَكتُمُونِی فَرَعيتُكُم، عَصَيتُمُونِی فَسَتَرتُكُم، فَإِن رَجَعتُم إِلَیَّ قَبِلتُكُم، وَإِن أَدبَرتُم عَنِّی انتَظَرتُكُم.

أَنَا أَجوَدُ الأَجوَدِينَ وَأَكرَمُ الأَكرَمِينَ وَأَرحَمُ الرّاحِمِينَ».

مرا خوانديد به شما جواب دادم، از من خواستيد به شما عطا كردم، با من به مخالفت برخاستيد به شما مهلت دادم، مرا ترك كرديد شما را رعايت نمودم، مرا معصيت كرديد من نسبت به شما پرده پوشی نمودم،

اگر به سويم باز گرديد، شما را میپذيرم، و اگر به من پشت كرديد، به انتظار بازگشت شما میمانم.

من بخشنده ترين بخشندگان، و كريمترين كريمان، و مهربانترين مهربانانم.

این رو خیلی دوست داشتم کپیش کردم با اجازه 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

پس چرا من اینقدر صداش زدم اینقدر پیشش التماس کردم منو نادیده گرفت ؟

با همسرم عقدم و از ۱۲مرداد تا الان وضعیتم با شوهرم تو وضعیت بلاتکلیفی مونده و شرط گذاشته یا من یا درس و منم درس انتخاب کردم .اونم رفته و خبری ازش نیست و من تمام امیدم به خداست ک معجزه کنه که هم زندگیم حفظ کنم هم درسم .میشه تا الان ک اومدی برای حال دلم یه صلوات بفرستین لطفا ♥️🙏 امروز 26مرداد هست و بعد از 15 روز بلاتکلیفی پدر شوهرم زنگ زد به بابام در مورد موضوع ما صحبت کردند ولی خب به نتیجه ای نرسیدن.خداجونم منتظر معجزه بعدیم قربونت برم دل این بندت رو نشکون هرچی خیره برام روشن کن🙏                      «إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَكُمْ وَ إِنْ يَخْذُلْكُم فَمَنْ ذَا الَّذي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَ عَلَى اللهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ » اگر خداوند شما را يارى ‌كند، هيچ‌كس بر شما غلبه نخواهد ‌كرد؛ و اگر دست از يارى شما بردارد، كيست كه بعد از او، شما را يارى ‌كند؟! و مؤمنان بايد، تنها بر خداوند توكّل كنند.(آیه۱۶۰ سوره ال عمران)یه دختر کورد رنج کشیده از دیار تبریز 🤍
«نَادَيتُمُونِی فَلَبَّيتُكُم، سَأَلتُمونِی فَأَعطَيتُكُم، بَارَزتُمُونِی فَأَمهَلتُكُم، تَرَكتُمُون ...

خواهش میکنم اجازه نمیخواد که.
کتابی که لینک توضیحاتشو گذاشتم و میتونین دانلود کنین از اول تا آخرش همش امیدبخشه امید به رحمت و مغفرت و اجابت خداست.

پس چرا من اینقدر صداش زدم اینقدر پیشش التماس کردم منو نادیده گرفت ؟

تو کتاب آثار و برکات دعا و شرایط اجابت دعا رو گذاشتم حتما دانلود کنین بخونین.
حاجت روا باشین به حق قرآن و اهل بیت.

پس چرا این همه دارم صداش میکنم منو اجابت نکرد  پس چرا حق داده شد ب ظالم و با اینکه من محق بودم ...

تو کتاب آثار و برکات دعا و شرایط اجابت دعا رو گذاشتم حتما دانلود کنین بخونین.
حاجت روا باشین به حق قرآن و اهل بیت.

خواهش میکنم اجازه نمیخواد که. کتابی که لینک توضیحاتشو گذاشتم و میتونین دانلود کنین از اول تا آخرش هم ...

مرسی ❤️❤️

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

اسم کتاب چیه؟